.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Μέσα σε ένα ζεστό Κυανέρυθρο περιβάλλον έγινε το Σάββατο 17/1 η καθιερωμένη κοπή της πίτας στην αίθουσα VIP του Πανιωνίου. Σύσσωμοι έδωσαν το παρόν, γονείς αθλητές και πολλοί φίλοι.
Όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές μας σε μέλη του τμήματος και ανθρώπους του Σκακιού με Πανελλήνια προσφορά.
Τιμώμενο πρόσωπο ο Πρόεδρος της ΕΣΣΝΑ Γιάννης Γαλάνης και ο επί διετίας προπονητής μας Γιάννης Νικολαίδης (σημερινός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος)
Βραβεύτηκαν η ομάδα (Παπαδάτος,Πανταζόπουλος, Κων.Στούμπος,Ελ. Στούμπου) που κατέλαβε στο Διασυλογικό RAPID Αττικής την δεύτερη θέση.Ο Κων/νος Ασημακόπουλος και η Ελένη Στούμπου για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες.
Οι Γιάννης Πουλόπουλος, Ελένη Γερασούδη, Δημήτρης Κουκάκης για τιςδιακρίσεις τους στο Σχολικό Αττικής. Ο Δημήτρης Ροζάκης για την ολοκλήρωση των Σπουδών του, ο Θοδωρής Ευσταθίου ως Σημαιοφόρος του τμήματος,και οι Αλέξης Στεφανής, Ελένη Γερασούδη, Κων/νος Ασημακόπουλος, Ιωάννης Ασημακόπουλος για τις μαθητικές επιδόσεις τους.
Η βραδιά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με πολλή διασκέδαση σε κέντρο της Νέας Σμύρνης.













Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ

Αυλαία για το Πρωτάθλημα και τον περίφημο όμιλο Π.Ο.Α. που στο φινάλε του οδηγεί την πρώτη ομάδα στην Α΄Εθνική την σεζόν 2010.
Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε την ομάδα της Κηφισιάς στην Νέα Σμύρνη με το τελικό αποτέλεσμα 10,5-0,5 υπέρ του καθώς η αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε με δύο κενές.


Στις πρώτες σκακιέρες είχαμε νίκη του Κοφίδη επί του Παναγιωτάκου, ισοπαλίες για Παπαδάτο και Πανταζόπουλο με τους Σουλτάτη και Πατριαρχέα αντίστοιχα, νίκες των Στούμπου, Καλπάκα με τους Καλδή, Ελευθερίου.
Το μόνο σχόλιο για το σημερινό αποτέλεσμα έχει ιστορική αξία.
Πριν από δύο χρόνια αντιμετωπίσαμε πάλι την Κηφησιά στο 1ο γύρο του Πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής και τότε είχαμε χάσει!

Το παιχνίδι του 1ου γύρου ανήκει στο παρελθόν και περιμένουμε τον αξιόμαχο Πανελλήνιο πάλι στη Νέα Σμύρνη για τον δεύτερο γύρο.

Ο Γίαννης Ασημακόπουλος με αντίπαλο τον Σπύρο Κεφάλα
τον οποίο κέρδισε

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ