.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Με την διενέργεια του Σχολικού Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η φετινή αγωνιστική χρονιά, ενώ την προηγούμενη Παρασκευή είχαμε και το φινάλε των μαθημάτων στις Ακαδημίες.
Ο Φετινός απολογισμός αφήνει ανάμικτα συναισθήματα και αποτελέσματα.
Η κατάληψη της δεύτερης θέσης στον ΠΟΑ που άφησε την μεγάλη ομάδα εκτός του αρχικού στόχου ήταν ένα "κακό" αποτέλεσμα που έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τα ατυχή όμως αποτελέσματα είναι κομμάτι του αθλητισμού αρκεί βέβαια να αποτελούν εκκίνηση για τη συνέχιση της προσπάθειας με μεγαλύτερη ένταση.
Αυτή την προσπάθεια θα συνεχίσουμε και την επόμενη αγωνιστκή χρονιά, αφού ήδη έχουμε προσδιορίσει και τους υψηλούς μεταγραφικούς μας στόχους.
Στο θεσμό του Κυπέλλου με δεδομένη την δυναμικότητα της ομάδας επιτυχής ήταν η παρουσία της στους οκτώ του Θεσμού.

Στα απολύτως θετικά η αγωνιστική παρουσία των παιδιών που προπονούνται και αγωνίζονται με τις αναπτυξιακές ομάδες.
Στην τέταρτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονία η ομάδα κάτω των 12 με παράλληλη παρουσία τριών ομάδων, προκρίσεις για τα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που ξεκινά σε λίγες μέρες, μεγάλη συμμετοχή στα προκριματικά Σχολικά και Ατομικά είναι μερικά από τα σημαντικά της χρονιάς που κλείνει.

Η ομάδα εκτός από υψηλό παρόν έχει σίγουρα και πλούσιο μέλλον.
Δεν αναφέρομαι ονομαστικά σε αθλητές και επιδόσεις αφού σημασία έχει η συνολική εικόνα και αποτίμηση.

Αναλυτικά στατιστικά στο blog του Σωτήρη Μπούζα που πήρε μία σημαντική πρωτοβουλία και στηρίζει με πολλούς τρόπους το τμήμα. http://www.bousasso.blogspot.com/

Στις προσεχείς εβδομάδες μία σειρά από διοργανώσεις θα εξελίσονται στην Αττική με συμμετοχή αθλητών μας ενώ μεγάλη προβλέπεται και η παρουσία του Πανιωνίου στο τουρνουά της Ικαρίας.
Για όλα αυτά θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση...
Στις φώτο που ακολουθούν μερικοί από τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σχολικό Πρωτ/μα Νέας Σμύρνης, ένας θεσμός που είχε ατονήσει τα τελευταία χρόνια.
Η αποφασιστική όμως συμβολή της Ένωσης Γονέων μας επέτρεψε να το διοργανώσουμε αυτή τη χρονιά με την ενεργή μάλιστα συμμετοχή ολόκληρου του Σκακιστικού μας τμήματος.
Σημαντικό επίσης γεγονός η πολύ καλή εντύπωση που αποκόμισαν όλοι και η υπόσχεση για την διοργάνωση του και την επόμενη χρονιά.

Σε επίπεδο συμμετοχών 102 μαθητές έδωσαν το αγωνιστικό παρών και ανάμεσα τους σύσσωμη η ακαδημία του Πανιωνίου που απέσπασε τελικά και τα περισσότερα Κύπελλα, πέρα όμως από διακρίσεις το Σχολικό Τουρνουά έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές, γονείς και Σχολεία να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο σκάκι.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα έχουν μικρότερη σημασία οι εικόνες που ακολουθούν αποτυπώνουν καλύτερα την όμορφη ατμόσφαιρα.












.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ