.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

KASPAROV vs Ζέτα

Ο τίτλος της ανάρτησης ασφαλώς απλοποιημένος ίσως και με κάποια υπερβολή η πραγματικότητα όμως είναι ότι την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 19.00 στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο δέλτα του Παλαιού Φαλήρου, η μικρή Ζέτα θα αντιμετωπίσει σε αγώνα σιμουλτανέ τον ζωντανό θρύλο του Παγκόσμιου Σκακιού Gary Kasparov.

Οι εκδηλώσεις που γίνονται στο πλαίσιο της γνωριμίας του κοινού με τον πολυχώρο που κατασκευάζεται και αναμένεται σύντομα να  ολοκληρωθεί περιλαμβάνουν τον συγκεκριμένο αγώνα επίδειξης ανάμεσα στον Kasparov και 15 μικρούς Πρωταθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Ζέτα ως Πρωταθλήτρια Αττικής στην κατηγορία της απέκτησε το δικαίωμα να αγωνιστει σε αυτή την μοναδική αναμέτρηση εκπροσωπόντας όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και τον Πανιώνιο ΓΣ.

Ξεχωριστή και κορυφαία στιγμή για την νεαρή σκακίστρια που επιβραβεύεται για την συστηματική και σοβαρή δουλειά της. Ελάχιστοι αθλητές σε οποιοδήποτε άθλημα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν έναν ζωντανό θρύλο όπως συμβαίνει με τον Kasparov.
Το μέγεθος του επιτεύγματος θα είναι καθαρό με το πέρασμα του χρόνου όταν θα είναι σημείο αναφοράς για την ίδια και τον Σύλλογο.

Δεν θα  ευχηθούμε απλά καλή επιτυχία, είναι δεδομένη και μόνο με την συμμετοχή της.
Η Ζέτα ας  απολαύσει την μοναδική στιγμή και ας αγωνιστεί χωρίς φόβο με πολύ πίστη και διάθεση.
Παρόντες θα είμαστε σίγουρα και θα σας μεταφέρουμε με φωτογραφίες και σχόλια το πνεύμα και τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης.

Η ιστορική πλέον αναμέτρηση Καρπόβ-Κασπαροβ
 





























.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ