.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ LEN TROPHY

Η 21η Μαρτίου θα μείνει στην ιστορία ως η πιο πετυχημένη μέρα στην ιστορία του τμήματος υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου αφού η "γλυκιά ήττα" με 7-6 από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία σήμανε την πρόκριση στον τελικό του LEN Trophy ανδρών.
Σε συνδυασμό με το 11-8 της Νέας Σμύρνης οι παίκτες του Κώστα Λούδη κατάφεραν να αποκλείσουν τους "μπλαουγκράνα" και πλέον στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ζέγκεντ-Σίντεζ Καζάν (10-10 το πρώτο ματς) με σκοπό να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους.

Mετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Λούδης δήλωσε: "Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια. Ήρθαμε χωρίς τον Αντώνη Βλοντάκη. Ο Γιάννης (Θωμάκος) βοήθησε τα μέγιστα. Στέκομαι στον κόσμο που μας ακολούθησε και εδώ".
"Ο Κοκκινάκης ήταν από τους καλύτερους, κράτησε την ομάδα σε δύκολες στιγμές. Συγκλονιστικός και ο Ρέππας. Δεδομένων των προβλημάτων, τα παιδια διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα. Υπήρξε ανησυχία στο τέταρτο οκτάλεπτο που πήραν οι Ισπανοί διαφορά δύο τερμάτων. Το θέλαμε πιο πολύ από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Υπήρχε διακαιοσύνη αφού ήμασταν καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια".
Για τη συνέχεια δήλωσε: "Όταν φτάνεις σε ένα τελικό, στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Αφιερώνω τη νίκη σε 2-3 ανθρώπους που έφτασαν την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Ο Πανιώνιος πριν μερικά χρόνια ήταν ομάδα που μαχόταν για παραμονή στην κατηγορία".

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

2o Ανοιχτό Τουρνουά Α.Σ.Ο.Π. ΔΙΑΣ 2009

Ατομικό τουρνουά με Ελβετικό σύστημα 7 γύρων και χρόνο σκέψης 1 ώρα και 30 λεπτά ανά παίκτη για όλη την παρτίδα και μισό λεπτό ανά κίνηση από την πρώτη κίνηση. Πρόγραμμα αγώνων:
Σάββατο 21 Μαρτίου 2009
Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009
Σάββατο 28 Μαρτίου 2009
Τετάρτη 1 Απριλίου 2009
Σάββατο 4 Απριλίου 2009
Τετάρτη 8 Απριλίου 2009
Σάββατο 11 Απριλίου 2009
Χώρος διεξαγωγής αγώνων: Εντευκτήριο του A.Σ.Ο.Π ΔΙΑΣ{{ΚΡΗΤΗΣ 1, ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ}. Ώρα έναρξης: 6μ.μ. Συμμετοχή: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές και οι σκακίστριες ανεξαρτήτως βαθμού αξιολόγησης, κατηγορίας ή τίτλου με έγκυρο δελτίο αθλητικής ταυτότητας της ΕΣΟ. Παράβολο: 25 ευρώ. Νέοι κάτω των 18 ετών 15 ευρώ. Έπαθλα: 1ος νικητής 300 ευρώ 2ος νικητής 200 ευρώ 3ος νικητής 100 ευρώ Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα έπαθλα μοιράζονται εξίσου μεταξύ των ισόβαθμων. . Κριτήρια Ισοβαθμίας: α) Buchholz β) Βαθμολογική Πρόοδος και τα κριτήρια άρσης της Αναβολές: Κάθε συμμετέχοντας δικαιούται μία αναβολή κατά τη διάρκεια του τουρνουά κι αυτή μόνο μετά από έγκαιρη ενημέρωση του διαιτητή και συμφωνία του αντιπάλου του.

Διαιτητής: Ξηροπούλου Αλεξάνδρα Πληροφορίες: Παυλης Αντώνιος 210-5013624 – 6987 343215, Κουτσούνης Βασίλης 6937 128276ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
www.asopdias.wordpress.com.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ

Μετά από ένα δεκαήμερο ¨ηρεμίας¨ το blog επανέρχεται στην Σκακιστική ενημέρωση και όχι μόνο.
Mε απόλυτη επιτυχία oλοκληρώθηκαν τα Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2009, που έγιναν στο συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου Πεύκης, την Κυριακή 15 Μαρτίου με διοργανωτές το Δήμο Πεύκης και την ΕΣΣΝΑ.

Με 17 συνολικά συμμετοχές οι μαθητές αθλητές του Πανιώνιου έδωσαν το παρών με εντυπωσιακά αποτελέσματα δύο μετάλλια και εννέα προκρίσεις.

Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο για τον Ιωάννη Φωτιάδη στην Β΄Γυμνασίου, δεύτερη θέση και αργυρό για τον Ιωάννη Πουλόπουλο στην ΣΤ΄Δημοτικού τέταρτη θέση για τον Δημήτρη Κουκάκη στην Β΄Δημοτικού.

Στις προκρίσεις είχαμε ο Στέλιος Κολυδάς στην Α΄Δημοτικού, ο Αλέξανδρος Καρακόζης στην Γ΄Δημ. ο Γιάννης Καρακόζης στην ΣΤ΄Δημ. ο Βύρωνας Αρναούτογλου στην Α΄Γυμνασίου και οι Ασημακόπουλος Γιάννης, Τσοκόπουλος Δαίδαλος στα Λύκεια.

Συγχαρητήρια όμως ανήκουν σε όλα τα παιδιά που είχαν κερδίσει προκρίσεις από τα Περιφερειακά και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στους Τελικούς Αττικής.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Πανιώνιος θα δώσει το αγωνιστικό παρών με την Ανδρική ομάδα του Κυπέλλου, αυτή του Μικτού Νεανικού και τρείς ομάδες στην κατηγορία κάτω των 12.
Οι φώτο που ακολουθούν είναι από τον αγώνα μας με τον Παπάγου που ανήκει πλέον στην Ιστορία.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ