.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ

Μετά από ένα δεκαήμερο ¨ηρεμίας¨ το blog επανέρχεται στην Σκακιστική ενημέρωση και όχι μόνο.
Mε απόλυτη επιτυχία oλοκληρώθηκαν τα Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2009, που έγιναν στο συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου Πεύκης, την Κυριακή 15 Μαρτίου με διοργανωτές το Δήμο Πεύκης και την ΕΣΣΝΑ.

Με 17 συνολικά συμμετοχές οι μαθητές αθλητές του Πανιώνιου έδωσαν το παρών με εντυπωσιακά αποτελέσματα δύο μετάλλια και εννέα προκρίσεις.

Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο για τον Ιωάννη Φωτιάδη στην Β΄Γυμνασίου, δεύτερη θέση και αργυρό για τον Ιωάννη Πουλόπουλο στην ΣΤ΄Δημοτικού τέταρτη θέση για τον Δημήτρη Κουκάκη στην Β΄Δημοτικού.

Στις προκρίσεις είχαμε ο Στέλιος Κολυδάς στην Α΄Δημοτικού, ο Αλέξανδρος Καρακόζης στην Γ΄Δημ. ο Γιάννης Καρακόζης στην ΣΤ΄Δημ. ο Βύρωνας Αρναούτογλου στην Α΄Γυμνασίου και οι Ασημακόπουλος Γιάννης, Τσοκόπουλος Δαίδαλος στα Λύκεια.

Συγχαρητήρια όμως ανήκουν σε όλα τα παιδιά που είχαν κερδίσει προκρίσεις από τα Περιφερειακά και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στους Τελικούς Αττικής.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Πανιώνιος θα δώσει το αγωνιστικό παρών με την Ανδρική ομάδα του Κυπέλλου, αυτή του Μικτού Νεανικού και τρείς ομάδες στην κατηγορία κάτω των 12.
Οι φώτο που ακολουθούν είναι από τον αγώνα μας με τον Παπάγου που ανήκει πλέον στην Ιστορία.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ