.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ LEN TROPHY

Η 21η Μαρτίου θα μείνει στην ιστορία ως η πιο πετυχημένη μέρα στην ιστορία του τμήματος υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου αφού η "γλυκιά ήττα" με 7-6 από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία σήμανε την πρόκριση στον τελικό του LEN Trophy ανδρών.
Σε συνδυασμό με το 11-8 της Νέας Σμύρνης οι παίκτες του Κώστα Λούδη κατάφεραν να αποκλείσουν τους "μπλαουγκράνα" και πλέον στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ζέγκεντ-Σίντεζ Καζάν (10-10 το πρώτο ματς) με σκοπό να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους.

Mετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Λούδης δήλωσε: "Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια. Ήρθαμε χωρίς τον Αντώνη Βλοντάκη. Ο Γιάννης (Θωμάκος) βοήθησε τα μέγιστα. Στέκομαι στον κόσμο που μας ακολούθησε και εδώ".
"Ο Κοκκινάκης ήταν από τους καλύτερους, κράτησε την ομάδα σε δύκολες στιγμές. Συγκλονιστικός και ο Ρέππας. Δεδομένων των προβλημάτων, τα παιδια διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα. Υπήρξε ανησυχία στο τέταρτο οκτάλεπτο που πήραν οι Ισπανοί διαφορά δύο τερμάτων. Το θέλαμε πιο πολύ από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Υπήρχε διακαιοσύνη αφού ήμασταν καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια".
Για τη συνέχεια δήλωσε: "Όταν φτάνεις σε ένα τελικό, στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Αφιερώνω τη νίκη σε 2-3 ανθρώπους που έφτασαν την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Ο Πανιώνιος πριν μερικά χρόνια ήταν ομάδα που μαχόταν για παραμονή στην κατηγορία".

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ