.

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Φτάσαμε λοιπόν και στη γιορτή του Πάσχα μετά από ένα γεμάτο ''σκακιστικό" χειμώνα και βιώνοντας ο καθένας μας με διαφορετικό τρόπο τις αρνητικές επιπτώσεις από την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας.
Επειδή όμως δεν είναι ώρα για μνημόσυνα...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους.
ΑΝΑΣΤΑΣΗ
όχι μόνο μέσα στις Εκκλησίες αλλά προπάντων έξω από αυτές...

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΝΗ

φΗ συγκίνηση ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή... Οι περίπου 2000 φίλοι του μπάσκετ, ανάμεσά τους πολλοί θρύλοι του παρελθόντος, αποθέωσαν τον «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ στο παιχνίδι προς τιμήν του, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν την ώρα που ο Σάκης Τζαλαλής (αντιπρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων) κάλεσε τη μητέρα του Φάνη, Ελένη Χριστοδούλου, για να του παραδώσει την πλακέτα...
Ήμουν παρών αλλά οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν είναι αδύνατον να αποδωθούν με λόγια. Η εικόνα και αυτή την φορά είναι ο καλύτερος σύμμαχος
http://www.sport-fm.gr/videos/1330

...Οταν έπαιζα, για τους δικούς μου λόγους, ήθελα οι γονείς μου να μην βρίσκονται στο γήπεδο... Είναι οξύμωρο, αλλά αυτή πια είναι η πιο όμορφη στιγμή μου, παραλαμβάνοντας ένα βραβείο από τη μητέρα μου» είπε δακρυσμένος ο Φάνης και στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις από... ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ.

Από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη (η πλακέτα του συνδέσμου), από τον Γιάννη Σγουρό, νομάρχη Αττικής, τον Δήμο Νέας Σμύρνης, αλλά και από τους θρυλικούς «πλαταιείς», τους φίλους του Πανιωνίου... Το παρών στη γιορτή έδωσε σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ. Από τον Αλβέρτη και τον Πρέλεβιτς, μέχρι τον Νάσο Γαλακτερό σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του και τον Τάκη Κορωναίο...

Λίγο αργότερα το παιχνίδι άρχισε μεταξύ των Ελλήνων βετεράνων και των βετεράνων του Πανιωνίου.... Αντί του καθιερωμένου «ζντο» και ο δύο ομάδες φώναξαν... «ΦΑΝΗΣ»...Και στις φανέλες των βετεράνων του Πανιωνίου, να υπάρχει σε όλες ο αριθμός «4» και το όνομα «Χριστοδούλου» από πίσω. Ο «μπέμπης» έπαιξε για 4 λεπτά, έκανε 3 σουτ, χωρίς η μπάλα να του κάνει το χατίρι και έκατσε έκτοτε στον πάγκο. Ξαναμπήκε στο δεύτερο ημίχρονο όταν και επιχείρησε δύο άστοχα σουτ.

Στο τέλος του αγώνα, οι διαιτητές, Κορομολάς, Ζαβλανός και Αφεντουλίδης έκαναν τα πάντα για να αναδειχθεί το ματς ισόπαλο, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Γιώργο Καράγκουτη που στο τελευταίο δευτερόλεπτο έγραψε το τελικό 107-105.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φάνης Χριστουδούλου, Χρήστος Χριστοδούλου 4, Σγουρός, Χουγκάζ 16.
Μποσγανάς 5, Καράγκουτης 22, Γέλιτς 3, Κωσταντώνης, Γάσπαρης 10, Κορωναίος 10, Δρελιώζης 24, Λινάρδος 4, Φωσσές, Παύλου,Τσικίμης (προπονητής), Παπαδάκης 6, Σολωμός, Καραμανώλης 3, Σαραντάκος.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: Καζιάνης 11, Τόλλιας 3, Πρέλεβιτς 5, Κορωνιός 10, Δημακόπουλος 8, Αλβέρτης 27, Γαλακτερός 2, Χρυσανθόπουλος 5, Σκροπολίθρας 3, Μολφέτας 2, Βετούλας, Ρετζιάς 15, Λιμνιάτης, Τζαλαλής 7, Παπαδάκος 7, Υφαντής, Καμπούρης, Κωνσταντινίδης, Γιάννης, Γιαννόπουλος.

έμπης"

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 1ος ΓΥΡΟΣ

Αυλαία στα Νεανικά κύπελλα με πολύ μεγάλη συμμετοχή του Πανιωνίου. Συνολικά πέντε ομάδες λαμβάνουν μέρος οι τέσσερις από αυτές στην διοργάνωση κάτω των 14 και μία κάτω των 1ο.
Εκτός από τις εμπειρίες που αναμένεται να αποκτήσουν τα παιδιά σημαντικότατο κομμάτι είναι η αγωνιστική βελτίωση που περιμένουμε να έχουν ενόψη των αυξημένων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων στην Α΄Εθνική και προφανώς το πλασσαρισμά στις πρώτες τριάδες κάθε διοργάνωσης.

Τα σημερινά μας αποτελέσματα ήταν:

A) ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ-14

1ος γύρος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Α' - ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ : 3,5-0,5
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Β' - ΣΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ : 3-1
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ' : 4-0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Δ' - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ : 1,5-2,5

......................................................................................................................................

Β) ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ-10
1ος γύρος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ Α' : 4-0

Οι αγώνες συνεχίζονται την Κυριακή του Θωμά με τον 2ο γύρο.




Η σημερινή μας ανάρτηση θα κλείσει με την αναφορά στην απώλεια του "μεγάλου" Vasily Smyslov. Είναι η ελάχιστη τιμή από όλους εμάς για ανθρώπους σαν τον Smyslov, που με την ζωή και το έργο τους σημαδεύουν μιά ολόκληρη εποχή, και αφήνουν πίσω τους "αθάνατη" κληρονομιά.

http://www.chesscorner.com/worldchamps/smyslov/smyslov.htm

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ