.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Και στο τέλος κερδίζει η Ζέτα...

Όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο θα καταλάβουν ασφαλώς την γνωστή φράση που στην περίπτωση της Ζέτας ταιριάζει απόλυτα.
Για το επίπεδο των αγώνων και ειδικότερα για τις παρτίδες όλων των αθλητών μας θα αφήσω τον Αντώνη να τις παρουσιάσει σε προσεχή ανάρτηση.

Σε επίπεδο αποτελεσμάτων όμως η πρωτιά της Ζέτας ασφαλώς είναι συνέχεια της επιτυχούς παρουσίας της στα Σχολικά μία εβδομάδα νωρίτερα αλλά και της Μάρως που σίγουρα μπορούσε να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις.
Τα συγχαρητήρια όλου του τμήματος στην μικρή αθλήτρια,στους γονείς της και τον προπονητή της για την κατάκτηση της πρωτιάς ως αποτέλεσμα συστηματικής και υπομονετικής δουλειάς.

Από τις τελικές βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες ξεχώρισε η παλικαρίσια πρόκριση του Ροδόλφου σε μια κατηγορία που ήταν ο μικρότερος ηλικιακά, σπουδαίες εμφανίσεις για τους Νίκο. Αλέξανδρο,Δημήτρη,Κωνσταντίνο και έτερο Νικόλαο. Στις λεπτομέρειες χάθηκε πιθανόν ακόμα μια πρόκριση.

Οι Κων/νος και Γιώργος νομίζω τα πήγαν επίσης καλά στην κατηγορία κάτω των 8, οι Σωτήρης, Αλεξίου και Γλυτσός μπορούσαν καλύτερα ενώ θετική εμφάνιση έκανε ο Κων/νος στη ίδια κατηγορία.Ο Ορέστης μάλλον τα χάλασε στον τελευταίο γύρο.

Όπως ανέφερα νωρίτερα θα περιμένω αναλυτική παρουσίαση από τον Αντώνη.

Στα αγωνιστικά ,μας την επόμενη Κυριακή ξεκινά μια τελευταία σειρά αγώνων με τα παιδικά κύπελλα και το κύπελλο Αττικής που φέτος θα δώσουμε το αγωνιστικό παρόν.
Προγραμματίζουμε ένα τουρνουά rapid μέσα στον Μαίο για τις μικρές κατηγορίες.

Η πρώτη ομάδα έχει περάσει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για την Α΄ όπου θα οριστικοποιηθούν οι ξένοι της ομάδας (ήδη η μια θέση έχει καλυφθεί) όπως επίσης και το τελικό σχήμα της ομάδας που φιλοδοξεί κα φέτος να υπερσπιστεί την περσινή της επιτυχία. 





.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ