.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΝΗ

φΗ συγκίνηση ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή... Οι περίπου 2000 φίλοι του μπάσκετ, ανάμεσά τους πολλοί θρύλοι του παρελθόντος, αποθέωσαν τον «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ στο παιχνίδι προς τιμήν του, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν την ώρα που ο Σάκης Τζαλαλής (αντιπρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων) κάλεσε τη μητέρα του Φάνη, Ελένη Χριστοδούλου, για να του παραδώσει την πλακέτα...
Ήμουν παρών αλλά οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν είναι αδύνατον να αποδωθούν με λόγια. Η εικόνα και αυτή την φορά είναι ο καλύτερος σύμμαχος
http://www.sport-fm.gr/videos/1330

...Οταν έπαιζα, για τους δικούς μου λόγους, ήθελα οι γονείς μου να μην βρίσκονται στο γήπεδο... Είναι οξύμωρο, αλλά αυτή πια είναι η πιο όμορφη στιγμή μου, παραλαμβάνοντας ένα βραβείο από τη μητέρα μου» είπε δακρυσμένος ο Φάνης και στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις από... ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ.

Από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη (η πλακέτα του συνδέσμου), από τον Γιάννη Σγουρό, νομάρχη Αττικής, τον Δήμο Νέας Σμύρνης, αλλά και από τους θρυλικούς «πλαταιείς», τους φίλους του Πανιωνίου... Το παρών στη γιορτή έδωσε σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ. Από τον Αλβέρτη και τον Πρέλεβιτς, μέχρι τον Νάσο Γαλακτερό σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του και τον Τάκη Κορωναίο...

Λίγο αργότερα το παιχνίδι άρχισε μεταξύ των Ελλήνων βετεράνων και των βετεράνων του Πανιωνίου.... Αντί του καθιερωμένου «ζντο» και ο δύο ομάδες φώναξαν... «ΦΑΝΗΣ»...Και στις φανέλες των βετεράνων του Πανιωνίου, να υπάρχει σε όλες ο αριθμός «4» και το όνομα «Χριστοδούλου» από πίσω. Ο «μπέμπης» έπαιξε για 4 λεπτά, έκανε 3 σουτ, χωρίς η μπάλα να του κάνει το χατίρι και έκατσε έκτοτε στον πάγκο. Ξαναμπήκε στο δεύτερο ημίχρονο όταν και επιχείρησε δύο άστοχα σουτ.

Στο τέλος του αγώνα, οι διαιτητές, Κορομολάς, Ζαβλανός και Αφεντουλίδης έκαναν τα πάντα για να αναδειχθεί το ματς ισόπαλο, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Γιώργο Καράγκουτη που στο τελευταίο δευτερόλεπτο έγραψε το τελικό 107-105.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φάνης Χριστουδούλου, Χρήστος Χριστοδούλου 4, Σγουρός, Χουγκάζ 16.
Μποσγανάς 5, Καράγκουτης 22, Γέλιτς 3, Κωσταντώνης, Γάσπαρης 10, Κορωναίος 10, Δρελιώζης 24, Λινάρδος 4, Φωσσές, Παύλου,Τσικίμης (προπονητής), Παπαδάκης 6, Σολωμός, Καραμανώλης 3, Σαραντάκος.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: Καζιάνης 11, Τόλλιας 3, Πρέλεβιτς 5, Κορωνιός 10, Δημακόπουλος 8, Αλβέρτης 27, Γαλακτερός 2, Χρυσανθόπουλος 5, Σκροπολίθρας 3, Μολφέτας 2, Βετούλας, Ρετζιάς 15, Λιμνιάτης, Τζαλαλής 7, Παπαδάκος 7, Υφαντής, Καμπούρης, Κωνσταντινίδης, Γιάννης, Γιαννόπουλος.

έμπης"

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ