Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όπως πολλές φορές στο παρελθόν από αυτό το βήμα αποδίδουμε τις ευχαριστίες μας σε αθλητές που αγωνίστηκαν με τα κυανέρυθρα και προσέφεραν το μέγιστο δυνατό τόσο σε επίπεδο αγώνων όσο και σε αυτό της γενικότερης συμπεριφοράς τους.

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα βρεί τον Σεμπάστιαν να επιστρέφει στην ΠΣ Περιστερίου και τον Νίκο Γαλόπουλο να συνεχίζει στον Φυσιολάτρη Νίκαιας.

Αμφότεροι συνετέλεσαν αποφασιστικά στην σπουδαία περσινή χρονιά έχοντας σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες του τμήματος και συμβαδίζοντας με το πνεύμα και την ατμόσφαιρα του Συλλόγου.

Ένα μεγάλο και δημόσιο ευχαριστώ στα δύο παιδιά για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισαν. Ολόκληρη η  χρονία κύλησε εξαιρετικά, βιώσαμε μαζί τις επιτυχίες μας, πανηγυρήσαμε, και ανταποδώσαμε πιστεύω με τον καλύτερο τρόπο την προσφορά τους.
Επί προσωπικού εύχομαι να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους, ενώ σκακιστικά να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να αγωνίζονται θέτωντας ακόμα υψηλότερους στόχους.

Το Σκακιστκό τμήμα πιστό εδώ και πολλά χρόνια στην άποψη ότι οι αθλητές πρέπει να έχουν την ελευθερία της επιλογής έχει τηρήσει στην πράξη και στο ακέραιο αυτή την αρχή επιτρέπωντας σε ισχυρούς παίκτες της ομάδας και ταλαντούχους ταυτόχρονα να αγωνίζονται και να επιλέγουν εκεί όπου επιθυμούν.

Στις υπόλοιπες παραχωρήσεις ο Γιάννης Παπαδάτος θα αγωνιστεί με υποσχετική για τρίτη χρονιά στην Εστία ενώ ο μικρός Δημήτρης Πατηνιώτης μετά την αλματώδη πρόοδο του θα ενισχύσει για μια χρονιά την ομάδα του Φοίβου Πειραιά στις εφηβικές σκακιέρες.
  
Από την περσινή μας ομάδα το δίδυμο, Δημήτρης, Σπύρος θα υπερασπιστεί  και φέτος τις εφηβικές σκακιέρες, με μεγάλη επιτυχία έχω την βεβαιότητα.

ΥΓ. Οι νέοι αθλητές που θα στελεχώσουν την ομάδα  θα παρουσιαστούν σε προσεχή ανάρτηση.

 

.

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ