.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

Αυτή η αγωνιστική είχε τελικά αντίπαλο.
Στο Κορωπί με την ομώνυμη ομάδα για την φάση των 16 του Κυπέλλου διεξήχθη η αναμέτρηση που επεφύλαξε νίκη πρόκριση για τον Πανιώνιο με 4-0.


Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, η πρώτη εμφάνιση του Σεμπάστιαν με τα Κυανέρυθρα που συνοδεύτηκε με νίκη στην πρώτη σκακιέρα απέναντι στον Κετσουριάνι και η επανεμφάνιση του Κωστή με την ομάδα ύστερα από τρία χρόνια αν δεν με απατά η μνήμη μου 
μιάς και βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες για ολιγοήμερες διακοπές από την εργασία του στις ΗΠΑ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την νίκη του Κωστή επί του Σαββόγλου στην τρίτη σκακιέρα
και ακολούθησε η νίκη του Σεμπάστιαν στην πρώτη.
Ήδη με αυτό το σκορ η ομάδα μας είχε προκριθεί με βάση το κριτήριο του Βερολίνου. Παρόλα αυτά οι άλλοι δύο αγώνες συνεχίστηκαν (αντί μίας εύκολης ισοπαλίας) με τον Κανακάρη να επικρατεί του έμπειρου Δεληθανάση και τελευταία η Ελένη επί του Ντούνη αργά το μεσημέρι.



Χαρακτηριστικό επίσης είναι το γεγονός ότι κάθε Κυριακή παρουσιάζουμε διαφορετική σύνθεση,συνολικά έχουν αγωνιστεί 9 αθλητές και έπεται συνέχεια.


Στην υπόλοιπη αγωνιστική δράση,  οι 14άρηδες δεν έφτασαν ποτέ στο Λαύριο.

Εξαιτίας της κένης που είχαμε ειδοποιήσαμε την αντίπαλη ομάδα ότι δεν μπορούμε να προσέλθουμε ενώ και στους 10άρηδες πληροφορήθηκα ότι "στήσαμε" σε όλες τις παρτίδες(φυσιολογικό το βρίσκω) και ηττηθήκαμε 3-1 από τον ΣΟ Περιστερίου.

Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο Κύπελλο για την φάση των οκτώ ενώ εντός της εβδομάδος τρέχουν οι προθεσμίες για την Α΄Εθνική που αποτελεί για το τμήμα μας την κορυφή της αγωνιστικής του δραστηριότητας.

Καλή Εβδομάδα
 

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ