.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-8,ΝΙΚΗ-ΠΡΩΤΙΑ

Ακόμα μία νίκη για την 6η αγωνιστική, αυτή τη φορά εις βάρος του ΣΟ Παράδεισου στο Μαρούσι με σκόρ 8-4 που δεν μας εξασφάλισε απλά την συμμετοχή μας στα Μπαράζ αλλά και την Πρώτη θέση του ομίλου μετά την ήττα του Παπάγου από το ΔΗΚΕΠ.
Μία στροφή λοιπόν πρίν από την λήξη του φετινού Πρωταθλήματος πετύχαμε κάτι που για αρκετούς έμοιαζε αδύνατον, να είμαστε παρόντες το Σεπτέμβριο στους αγώνες με σοβαρό πλεονέκτημα πλέον για την άνοδο στην Ά Εθνική.
Όσοι ασχολούνται με το τμήμα από το 2003 γνωρίζουν πως δεν φτάσαμε τυχαία εδώ. Στο "παρασκήνιο" υπάρχει οργάνωση στη λεπτομέρεια, αγωνιστικός προγραμματισμός, επιμέρους στόχοι και φιλοδοξία να είμαστε πρώτοι.
Σε ένα άθλημα ή αγώνισμα (όπως και να το χαρακτηρίσεις) που είναι αυστηρά προσωπικό πετύχαμε να επικρατεί ομαδικό πνεύμα από όλους (ακόμα και από τον κοινοτικό αθλητή μας) που μεταφράστηκε στην διάρκεια των αγώνων από ένταση μαχητικότητα και πίστη, γι αυτό θα ήταν και άδικο να αναφερθόυμε σε κάποιους αθλητές αφού όλοι ουσιαστικά συμμετείχαν σε αυτό το επίτευγμα.
Απομένει μία αγωνιστική που για όλους μας θα έχει την ίδια αξία και σημασία που είχαν και οι προηγούμενες, μοναδικός στόχος να κλέισουμε με νίκη την σπουδαία φετινή μας πορεία.
Ι. & Κ. Ασημακόπουλος, και ο Nikolov Momchil


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ