.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Σκάκι στον Sentra FM 103,3

Άρχισε να εκπέμπει ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός Sentra FM 103,3. O σταθμός ανήκει στον εκδοτικό όμιλο “Πήγασος” (εφημερίδες Έθνος, Hμερησία, Goal News, κλπ) και στελεχώνεται από πολύ γνωστούς δημοσιογράφους. Από το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο, 10-11 το πρωί, ο σταθμός θα εκπέμπει τη σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” με παραγωγό και παρουσιαστή το Χρήστο Πιλάλη.

Σε κάθε εκπομπή θα παρουσιάζονται θέματα γύρω από την ελληνική και ξένη σκακιστική ειδησεογραφία, την ιστορία του σκακιού, το προφίλ κορυφαίων Ελλήνων ή ξένων σκακιστών, την παιδαγωγική αξία του σκακιού, το σκάκι και τις νέες τεχνολογίες, το σκάκι και τις τέχνες (κινηματογράφος, ζωγραφική, ποιήματα, κλπ), ανέκδοτα γύρω απ΄το σκάκι, κ.ά.

Σχεδόν σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει ένας φιλοξενούμενος σκακιστής ή σκακίστρια που θα καλείται να σχολιάσει σκακιστικά θέματα. Η εκπομπή θα είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις ακροατών. Επίσης θα δίδονται χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τις δυνατότητες που υπάρχουν για να παίξει κάποιος σκάκι (αγωνιστικό, προπονήσεις).

Στην πρώτη εκπομπή (6/9) φιλοξενούνται ο Γαβριήλ Χαντάτ (έφορος σκακιού του Πανιώνιου) και η πρωταθλήτρια Ελλάδος WGM Μαρίνα Μακροπούλου.


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ