.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Φινάλε στα Ατομικα Νεανικά Αττικής που φέτος έφτασαν στον αριθμό ρεκόρ τον 424 συμμετοχών. Η ομάδα του Πανιωνίου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε συμμετοχές με 19 αθλητές.
Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό η αγωνιστική παρουσία όλων ήταν πολύ καλή αφού αρκετά παιδιά είχαν εκδώσει αθλητικό δελτίο πριν λίγες μέρες. Αναλυτικά:

Στην κατηγορία Κάτω των 8 ο Δημήτρης Κουκάκης με 6β. αήτητος τερμάτισε στην 2η θέση και φυσικά πήρε την πρόκριση. Ο Στέλιος Κολυδάς με 3β.

Κάτω των 10 ο Αλέξανδρος Καρακόζης έχασε την πρόκριση στον τελευταίο γύρο (λόγω απειρίας) και τερμάτισε στη 10η θέση, για πρώτη φορά αγωνίστηκαν ο Μαυρίδης Ηλίας και ο Δημήτρης Μπούζας με συγκομιδή αμφότεροι τους 3,5β.!! ο Δημήτρης Μάλλης με 3β.και ο Αλεξίου Σταύρος επίσης για πρώτη φορά 3β., ο Λάμπρος Καρακόζης 2β.

Κάτω των 12 ο Δημήτρης Πουλόπουλος με 5β. στην 8η θέση προκρίθηκε, ο Γιάννης Καρακόζης επίσης με 5β. στην 13η θέση (από την 38η), ο Χρήστος Τσιχλής για πρώτη φορά 4β.!! (από την 85η στην 28η), οι Χρήστος Κουκάκης, Δημήτρης Πατηνιώτης 3β.

Κάτω των 14 ο Ιωάννης Φωτιάδης στην 8η με 5β. και ο Βύρων Αρναούτογλου με 4β.
Κάτω των 16 ο Δαίδαλος Τσοκόπουλος έχασε άδοξα την πρόκριση με 4,5β. στην 8η θέση. Ο Αλέξης Στεφανής 3,5β.

Στα κορίτσια κάτω των 14 η Ελένη Γερασούδη αδικείται με 4β. στην 4η θέση αφού αγωνίστηκε εξαιρετικά και έχασε τις παρτίδες από χρόνο και απειρία. Τέλος κάτω των 12 η Αικατερίνη Πουλοπούλου με 3,5β.

Συγχαρητήρια σε όλους για την μεγάλη προσπάθεια και την άξια εκπροσώπηση του Πανιωνίου.
Θερμές ευχές για τον νέο χρόνο με αγάπη,υγεία, πολλές Σκακιστικές επιτυχίες και ανοικτούς ορίζοντες.
Ο Δημήτρης Κουκάκης






.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ