.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ

Φτάσαμε λοιπόν σχεδόν στο τέλος του φετινού Πρωταθλήματος. Η προτελευταία αγωνιστική στην έδρα μας με αντίπαλο τους υποβιβασμένους Τρεις Αστέρες δεν επεφύλαξε εκπλήξεις και έληξε με σκορ 8-2.

Μην σας ξεγελά το αποτέλεσμα σε 12 σκακιέρες διεξήχθη ο αγώνας και όχι σε 10 όπως φαίνεται.

Στα αξιοσημείωτα οι 4 κενές των αντιπάλων μας που έκριναν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης πριν την έναρξη της, εκτός λοιπόν την "φιλική" ισοπαλία στην πρώτη σκακιέρα ανάμεσα στους Κοφίδη, Συμεωνίδη οι υπόλοιπες ανδρικές μας που αγωνίστηκαν στην 2η,3η,4η είχαν κακή απόδοση και γνώρισαν την ήττα (ευτυχώς χωρίς συνέπειες) συγκεκριμένα οι Παπαδάτος, Πανταζόπουλος,Καλπάκας έχασαν από τους Τζότζολη,Ξυλογιανόπουλο,Παπαδόπουλο.

Την τελευταία αγωνιστική στις 8 Μαρτίου (μεσολαβεί το εορταστικό τριήμερο) πηγαίνουμε στον Παπάγου να αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου και φυσικά την άνοδο στην Ά Εθνική.
Ωστόσο παρότι έχουμε μάθει να κρίνουμε τα πάντα από το τελικό αποτέλεσμα , αισθάνομαι ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναγνωρίσω σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με τα Κυανέρυθρα, την μεγάλη και συγκροτημένη προσπάθεια τους που μας φέρνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αυτή τη θέση, απομένει να δούμε το φινάλε...


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ