Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΝΕΑΝΙΚΟ-ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Συνεχίστηκε αυτή την Κυριακή το Κύπελλο Αττικής με την φάση των 32 ομάδων και αντίπαλο τον ΣΟ Καλλιθέας.
Νίκη πρόκριση στον επόμενο γύρο πέτυχε η ομάδα μας με περιπετειώδη τρόπο και σκορ 2-1,5.
Τελικά κάθε Κυριακή έχουμε και ένα περίεργο περιστατικό αυτή την φορά όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα η Καλλιθέα αγωνίστηκε με μια κενή.
Συγκεκριμένα η Μαριάνα Στεφανίδη που αγωνιζόταν στην τέταρτη σκακιέρα έφτασε στον χώρο των αγώνων λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.
Με δεδομένο την έναρξη των παιχνιδιών στις 10.30 βάσει της προκήρυξης μηδενίστηκε (είχε παρέλθει μία ώρα από την έναρξη).
Η ατυχία για την Καλλιθέα ήταν ότι ο Γκέσος κέρδισε στην πρώτη σκακιέρα τον Ανδρέα Κοφίδη ο Αγγελής τον Παπαδάτο στην δεύτερη και παρόλα αυτά αποκλείστηκε αφού ο Πανταζόπουλος κέρδισε στην τρίτη τον Σπύρο Κοφίδη και έσωσε την παρτίδα για τον Πανιώνιο.

Στο Μικτό Νεανικό είχαμε όπως αναμενόταν μια εύκολη νίκη με 5,5-0,5 σε βάρος του ¨Θωμά Αγίου Γεωργίου¨ ενώ και οι τρείς ομάδες των παμπαίδων πέτυχαν ισάριθμες νίκες με αντιπάλους κατα σειρά το ΔΗΚΕΠ, την Εστία Ν. Σμύρνης και τον ΑΟ Απόλλων.
Σε αναμονή λοιπόν των κληρώσεων ειδικά στο Κύπελλο αφού μια ευνοική κλήρωση κρίνει κατά πολύ τη πορεία της ομάδας μέχρι το Φάιναλ Φορ..

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ