Κυριακή, 5 Απριλίου 2009

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ "8"

Σπουδαία νίκη πρόκριση στην φάση των ¨16¨ του Κυπέλλου πέτυχε η ομάδας μας με αντίπαλο αυτή την φορά τον ¨Φυσιολάτρη Νίκαιας¨
Το τελικό 2,5-1,5 υπέρ μας έδωσε το εισιτήριο για την φάση των οκτώ του θεσμού, ένα βήμα δηλαδή πριν από το Φάιναλ Φορ όπου είχαμε δώσει το παρόν το 2007.

Η σημερινή νίκη έχει ιδιαίτερη αξία απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που αγωνίστηκε πλήρης.
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι έχουμε πετύχει τρεις κατα σειρά προκρίσεις με αντιπάλους που αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία και αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά.
Στα του αγώνα τώρα που κρίθηκε αργά το μεσημέρι περίπου στις 15.30 αφού όλες οι παρτίδες ήταν αμφίροπες.

Το αποτέλεσμα άνοιξε πρώτα στην δεύτερη σκακιέρα με ισοπαλία (διαρκές σαχ) ανάμεσα στους Στούμπο-Γκούμα.
Στην τρίτη το πλεονέκτημα του Πανταζόπουλου μετατράπηκε σε νίκη εις βάρος του Θεοτοκάτου και έτσι μας αρκούσε μία ισοπαλία στην πρώτη για να προκριθούμε, όπερ και εγένετο.
Ο Ανδρέας Κοφίδης στην πρώτη με αντίπαλο τον Γεωργιάδη ¨κράτησε¨ την ισοπαλία σε φινάλε όπου οι αντίπαλοι είχαν από έναν πύργο και ένα πιονάκι λιγότερο (3 με 2) για τον Ανδρέα και μας έδωσε την πρόκριση, σχεδόν αμέσως μετά στην τέταρτη οι Παπαδάτος-Χωματίδης συμφώνησαν σε ισοπαλία σε μία θέση όπου κανείς δεν θέλησε να διακυνδυνεύσει αφού πλέον δεν άλλαζε το τελικό αποτέλεσμα.
Ταυτόχρονα η Νεανική ομάδα επεκράτησε του Ζωγράφου με 6-0 σε έναν αγώνα που δεν αντέχει σχολιασμό.
Οι παιδικές ομάδες αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν αντίστοιχα από το Αιγάλεω και τον Πειραικό ενώ η Α΄ ομάδα αγωνιζόμενη στο Κορωπί αναδείχτηκε ισόπαλη.
Στούμπος vs Γκούμας

.

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ