.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Οι "Πάνθηρες" για τις δηλώσεις του Ακη Μάκου

Δεν συνηθίζουμε να προβάλουμε τέτοιου είδους ανακοινώσεις αλλά η συγκεκριμένη μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους και αφορά συνολικά όσους αθλητές αγωνίζονται με τα Κυανέρυθρα.

Με αφορμη τις δηλωσεις του ποδοσφαιριστη Γρηγορ-Ακη Μακου, Για να προλαβουμε ισως αυτους τους τεχνοκρατες "φιλάθλους" που θα πουν περι καριερας, δηλωνουμε οτι και αλλοι ποδοσφαιριστες 'εφυγαν, αλλα αφησαν μονο φιλους ενω ολο το γηπεδο τους χειροκροτει ακομα.Γρηγορ-Ακη η ομαδα που σου εδωσε το δικαιωμα να παιξεις στα 17 σου κοντρα σε ποδοσφαιριστες οπως ο Shearer και ο Kluivert, που σου εδωσε το περιβραχιονιο του αρχηγου και τη δυνατοτητα να κληθεις στην Εθνικη ομαδα, δε λεγεται ουτε σκαλοπατι, ουτε αλμα. Λεγεται Πανιωνιος και ειναι ο πιο ιστορικος συλλογος στη χωρα που γεννηθηκες.

Οπως φαινεται, οι κατα καιρους δηθεν "παρεξηγημενες" δηλωσεις σου, που μονο παρεξηγημενες δεν ηταν, ειχαν σκοπο τη μεταγραφη σου. Και αφου καμια ομαδα δεν φαινεται να συγκινηθηκε να κανει προσφορα, ειπες να βγεις και να παρακαλεσεις δημοσιως αυτη τη φορα.Κοιτα Γρηγορ-Ακη, εμεις μπορει πρωταθλητισμο να μην κανουμε και να μην κανουμε και ποτε, αλλα εχουμε τεραστια αξιοπρεπεια και ειμαστε υπερηφανοι οσο δεν παει για την ομαδα που στηριζουμε, γι'αυτο σου λεμε οτι εισαι πλεον ανεπιθυμητος στους οπαδους της ομαδας και οσο πιο γρηγορα φυγεις τοσο το καλυτερο για εσενα.

Υ.Γ Γρηγορ-Ακη συγγνωμη αν σε παρεξηγησαμε τις προαλλες...

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ