.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑΝΙΚΑ 2ος ΓΥΡΟΣ

Συνεχίστηκαν τα Διασυλλογικά Παίδων και Παμπαίδων με την 2η αγωνιστική που χάρις στα παιχνίδια της κλήρωσης μας έφερε αντιμέτωπους με τον ΣΟ Αιγάλεω.

Στους Παίδες (κάτω των 16) πετύχαμε σημαντική νίκη για την συνέχεια του θεσμού
με 4,5-1,5. Στην δύο πρώτες σκακιέρες ο Δαίδαλος και ο Αλέξης έκαναν ισοπαλίες αντίστοιχα με τους Λιάσκο και Ρηγάτο, την τρίτη ισοπαλία είχαμε στην 5η που αγωνίστηκε ο 12άρης Ιωάννης Καρακόζης (πολύ καλή παρουσία και σταθερή άνοδο για τον Γιάννη τον τελευταίο χρόνο) με αντίπαλο τον Αποστολάκο. Νίκες είχαμε για από τους Πουλόπουλο,Αρναούτογλου και σπουδαία νίκη από την Κατερίνα απέναντι στη Λιάπη Φιλιώ.

Η εικόνα όμως στους 12άρηδες ήταν ακριβώς αντίθετη αφού γνωρίσαμε την ήττα με 5,5-0,5 από την πολύ ισχυρή ομάδα του Αιγάλεω.
Είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο να είσαι ταυτόχρονα ανταγωνιστικός σε όλες τις κατηγορίες, γι αυτό κρατάμε την προσπάθεια των παιδιών (μαθαίνουμε από τα λάθη μας) και κοιτάζουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι.

Στο Κύπελλο Μπίκου νικήσαμε τα πιτσιρίκια του Λαυρίου και δεν σχολιάζω το αποτέλεσμα κυρίως όμως τις επιλογές όσων αναλαμβάνουν να φέρουν τα παιδιά κοντά στο Σκάκι (το κάνουν πολλές φορές με ανορθόδοξο τρόπο).

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ