.

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τον Σεπτέμβριο του 2008 αγωνιζόμενοι με το Αιγάλεω στους περίφημους αγώνες μπαράζ φεύγαμε ηττημένοι έχοντας απωλέσει την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στην Α΄εθνική την επόμενη χρονία.
Αυτή τη φορά φύγαμε νικητές με
7,5-4,5 ομολογώντας βέβαια ότι οι δύο ομάδες σήμερα είχαν διαφορετικά κίνητρα. Από την πλευρά μας αγωνιστήκαμε πλήρεις ενώ από το Αιγάλεω απουσίαζε ο Γιάννης Σπυρακόπουλος και φυσικά ο κοινοτικός του αθλητής. Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά από την υπεροπλία μας στις ανδρικές με επιμέρους σκόρ 4,5-0,5.
Νίκες για τους Nikolov,Κοφίδη,Καραγιάννη(τελείωσε στις 4),Αλεξάκη και ισοπαλία για τον Πανταζόπουλο, με αντιπάλους τους Νταιφά,Σκυριανόγλου,Ταγκαρόπουλο,Τσιροπούλα, Παπακοσμά.
Νίκες και για τις δύο Ελένες (γυναικεία & νεάνιδα) που κάνουν φέτος καταπληκτικό πρωτάθλημα, ήττα της Κατερίνας από την Λιάπη Ειρήνη,ισοπαλία στο ντέρμπι ανάμεσα σε Λιάσκο-Τσοκόπουλο, ήττα του Φωτιάδη, ισοπαλία του "άτυχου" Στέφανου και ήττα για τον Δημήτρη Μπούζα (με πολύ καλή απόδοση).
Η εξέλιξη του αγώνα: 1-ο για το Αιγάλεω με την Λιάπη Ειρήνη, 1/2 από τους Λιάσκο Τσοκόπολο, 0-1 για την Ελένη Στούμπου με την Καυκαλά, στους 2,5 το Αιγάλεω με την νίκη του Ρηγάτου, ισοφάριση για τον Πανιώνιο με τον Αλεξάκη, ήττα του Μπούζα και 3,5 για το Αιγάλεω, νίκες Momchil,Κοφίδη στους 4,5 εμείς, 0-1 για την Ελένη Γερασούδη και 5,5 σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι αφού προτάθηκαν ισοπαλίες απο μέρους μας σε καλύτερες θέσεις από τον Σταύρο και το Στέφανο ( που για δεύτερη Κυριακή πέφτει πάνω στο σημείο που έχουμε 6β !!!) για να κλειδώσουμε την πολύτιμη νίκη.

Με το σημερινό αποτέλεσμα φτάσαμε τους 11β. στον όμιλο και είμαστε πλέον μόνοι πρώτοι. Απομένουν δύο αγωνιστικές και φαίνεται ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καταλάβουμε την μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Α΄Εθνική.
Την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο το ΔΗΚΕΠ θα έχουμε την ευκαιρία να "κλειδώσουμε" την άνοδο αγωνιζόμενοι με την ίδια προσοχή και σοβαρότητα.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ