Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ...

Αυτό ήτανε...μία αγωνιστική πρίν από την ολοκλήρωση του φετινού Προκριματικού ομίλου η ομάδας και μαθηματικά πλέον καταλαμβάνει την μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν τον Ιούλιο στην Α΄Εθνική.
Με το σημερινό 8,5-3,5 εις βάρος του ΔΗΚΕΠ επισφραγίζεται με τον καλύτερο τρόπο η φετινή μας αγωνιστική προσπάθεια και υλοποιείται ο μεγάλος μας στόχος.
Λίγα λόγια για τον αγώνα όπου η μεγάλη υπεροχή μας στις αναπτυξιακές με το επί μέρους 5-1 (ισοπαλία για τον Σταύρο στα 12 και τον Στέφανο στα 16) δεν άφησε περιθώρια για το ποιός θα ήταν ο νικητής της αναμέτρησης. Στις ανδρικές δύο επιπλέον νίκες στην και με τους Κοφίδη,Καραγιάννη ισοπαλίες στην 3η,4η,6η από Αλεξάκη,Παπαδάτο, Ελένη Στούμπου και μόλις μία ήττα στην από τον Πανταζόπουλο.

Δεν θα αναφερθώ περισσότερο στην εξέλιξη του αγώνα που ανήκει πλέον στην ιστορία, μια ιστορία που κατά περίεργο τρόπο έφερε την Σκακιστική ομάδα να επιτυγχάνει την άνοδο της φέτος που ο Πανιώνιος συμπληρώνει 120 χρόνια.

Αποτελεί όμως μιά πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναφερθώ σε όλους εκείνους που διένυσαν μαζί μας αυτή την δύσκολη διαδρομή από το 2004 μέχρι σήμερα.
Οι ομάδες άλλωστε δεν προκύπτουν από παρθενογέννηση και όσοι αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια ήταν νοερά σήμερα μαζί μας.
Πρώτο από όλους τον κ. Χρήστο Στούμπο, μιας και χωρίς εκείνον
δεν θα είχαμε
φτάσει ποτέ ως εδώ.
Στην Α΄τοπική στελέχωναν την ομάδα οι Ατσάρος,Ιωαννίδης Κελαιδίτης, Κουρκουβέλας, ο υποφαινόμενος, οι πρώτοι έφηβοι, (Ασμάνης,Θεοδώρου) και την Β΄τοπική προστέθηκε ο Κωστής ο Στούμπος η Νατάσα Πάστη, ο Ραυτόπουλος,σε εκείνο το πρώτο μπαράζ με τον "Σπύρο Μπίκο", για να ενισχύσουν την ομάδα την επόμενη χρονιά στην Γ΄Εθνική οι δύο μικροί τότε Ασημακόπουλοι ο Κωνσταντίνος και ο Γιάννης, η Σμαράγδα Μανωλαράκη ο Γιώργος Φάκαρος, η Ελένη Γερασούδη,και να οδηγηθούμε στο δεύτερο μπαράζ με τον ΣΟ Πετρούπολης και τον πρώτο μας τότε κοινοτικό Rainer Polzin.
Στην Β΄πλέον Εθνική την πρώτη χρονιά ήρθε ο Σταύρος Πανταζόπουλος, ο Δημήτρης Ροζάκης, η Ελένη Στούμπου ο Αλέξης Στεφανής ο μικρός Γιάννης Πουλόπουλος ο Βύρων Αρναούτογλου,
την δεύτερη ο Παπαδάτος, πέρσι ο Κοφίδης ο Δαίδαλος η Κατερίνα και ο Φωτιάδης,

για να ολοκληρωθεί το πάζλ της ομάδας φέτος με τους Αλεξάκη, Καραγιάννη και τον Στέφανο Πουλίδη.

Η πορεία δεν ήταν εύκολη ειδικά μετά την αποτυχυμένη παρουσία μας στα πρώτα μπαράζ ανόδου το 2008 και την περσινή μας ήττα στο τελευταίο παιχνίδι. Η ομάδα όμως άντεξε ψυχολογικά και κυρίως οικονομικά γιατί Πρωταθλητισμός σε διάρκεια χρόνου χωρίς πόρους δεν μπορεί να υπάρξει.

Τελευταίους άφησα του γονείς των αθλητών που συμπαραστέκονται και ενισχύουν την ομάδα με κάθε τρόπο ,τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου κ. Θανασά τους χορηγούς μας και ασφαλώς την Διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣ.

Την επόμενη Κυριακή θα αγωνιστούμε απέναντι στον Ζήνωνα Γλυφάδας για να υπερασπιστούμε την πρωτιά μας.
Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα...


Για τις φώτο τι να πώ βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το τι ακολούθησε.


.

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ