.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΓΥΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Παπάγου στο πρωτάθλημα κάτω των 16.
Στην συγκεκριμένη ομάδα αγωνιζόταν τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα ο νεαρός Βασίλειος Τσακνής υιός του Διονύση Τσακνή τον οποίο μάλιστα βρήκαμε ως αντίπαλο πρόπερσι στον περίφημο τελευταίο αγώνα εναντίον του Παπάγου στον ΠΟΑ.

Ο Διονύσης Τσακνής έχει στο βιογραφικό του ως συνθέτης και στιχουργός πολλά τραγούδια στο μυαλό μου όμως ήρθε αυτές τις μέρες το κορυφαίο του κατά την γνώμη μου και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν γύρω μας το παρουσιάζω σε δύο εξαιρετικές αλλά και τόσο διαφορετικές εκτελέσεις.

Η φώτο που είδατε είναι από τα νησιά Tonga, ευχαριστώ τον αναγνώστη του blog για την χρήσιμη διόρθωση που έκανε στο προηγούμενο post, για το οποίο απλά θα πω την φράση που άκουσα τηλεφωνικά από σκακιστή φίλο,σχετικά με την συγκεκριμένη ανάρτηση, "όποιος κατάλαβε, κατάλαβε"

ΥΓ. Το blog δεν σχολιάζει ούτε απαντά στα σχόλια των αναγνωστών, απλά τα καταθέτει για να ακουστεί κάθε διαφορετική άποψη.
Επίσης δεν είναι επιθυμία μας ούτε καν στόχος να πείσουμε τους αναγνώστες για την ορθότητα ή μή των επιχειρημάτων μας γιατί οι διαφωνίες μας δεν περιορίζονται σε χρώματα και φανέλες αλλά στον τρόπο που μάθαμε να βλέπουμε τα πράγματα γύρω μας.









.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ