.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πλούσια δραστηριότητα για την ομάδα και πολλές συμμετοχές σε τουρνουά μετά την μίνι διακοπή λόγω εκλογών.

Ξεκινώ από τον 10χρονο Ορέστη που τα πήγε περίφημα στο Φθινοπωρινό Νεανικό που διοργάνωσε το Αιγάλεω συγκεντρώνοντας 4,5β. σε 6 αγώνες. Αντιμέτωπος με ισχυρούς αντιπάλους στην κατηγορία του ο Ορέστης με περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να ανέβει στο βάθρο των νικητών η ουσία όμως είναι ότι μαζί με τον Δημήτρη Κουκάκη αποτελούν το μέλλον του Πανιωνίου.

Στην Καλλιθέα στο τουρνουά Κάππα που βρίσκεται σε εξέλιξη επίσης σημαντική Κυανέρυθρη παρουσία με τους Αλεξάκη Δημήτρη, Σταύρο Αλεξίου, Στέφανο Πουλίδη,Δημήτρη Κουκάκη.

Η ομάδα μας χωρίς υστερίες και εμμονές περί Πρωταθλητισμού έχει σε όλες τις κατηγορίες αξιόμαχους νεαρούς αθλητές και επειδή διανύουμε μεταγραφική περίοδο μπορώ να πω ότι ολοκληρώσαμε την ενίσχυση της ομάδας με κριτήριο την ανταγωνιστική παρουσία μας στην Α΄Εθνική και όχι το κυνήγι μεγαλεπήβολων στόχων.

Δυστυχώς για το Σκάκι μεγάλη μερίδα στελεχών κυρίως ομάδων Α΄Εθνικής έχει "τρελαθεί" εντελώς και ενεργεί σαν να μην βρίσκεται σε μία δοκιμαζόμενη οικονομικά χώρα αλλά στην Ελβετία.
Με το ένα χέρι "μοιράζονται" χιλιάρικα και με το άλλο συντάσονται δακρύβρεχτες ανακοινώσεις περί οικονομικής αδυναμίας και αποφασίζεται η δραματική περικοπή στις συνθέσεις.


Ο Πανιώνιος που τερμάτισε μεν πέρσι στην 6η θέση δεν κυνηγάει τίτλους ούτε "δόξα" και προφανώς δεν θα παρακολουθήσει αυτό το "τρελοκομείο".


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ