Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΑ

Πλήρης αγωνιστική δράση για όλες τις ηλικίες είχαμε με τους αγώνες του 1ου γύρου στο Κύπελλο Αττικής και στα Νεανικά κάτω των 14 & 10.
Η ομάδα των Σιδηροδρομικών έκανε τελικά στάση στην Νεα Σμύρνη αφού σε κάποια χρονική στιγμή φάνηκε ότι θα σταματήσουμε εμείς πρόωρα στο θεσμό του Κυπέλλου.

Με τον Ανδρέα Κοφίδη να απουσιάζει εξαιτίας ενός πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε την προηγούμενη βραδιά στο ξενοδοχείο της ομάδας, και τον Δημήτρη Αλεξάκη να παίρνει την θεση του στην πρώτη σκακιέρα (το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης δείχνει μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις που γίνονται στο Απήλιο).

Ο αγώνας ξεκίνησε για τον Πανιώνιο με την πολύ γρήγορη ήττα του Στέφανου στην 4η (πολύ κακή παρτίδα σήμερα Στέφανε) που μας έβαλε σε σκέψεις αφού στην 2η & 3η οι Ασημακόπουλοι δεν τα πήγαιναν επίσης καλά.
Ευτυχώς πρώτα ο Κων/νος (γύρισε τελείως η παρτίδα του) στην 2η και μετά ο Δημήτρης στην 1η πήραν τους πόντους της νίκης και την πρόκριση για τον Πανιώνιο με τελικό σκόρ 2,5-1,5 (ισοπαλία ο Γιάννης στην 3η)

Δεν διεκδικούμε το Κύπελλο, ούτε κοινοτικό έχουμε δηλώσει ελπίζουμε όμως με ευνοική κλήρωση και τον Ανδρέα στην σύνθεση μας να δώσουμε μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.


Στα Νεανικά συμμετέχουμε με δύο ομάδες και στις δύο κατηγορίες.

Φέτος δεν πρόκειται να επαναλάβουμε τις περσινές μας επιτυχίες με την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.


Στους 14ρηδες οι φετινές μας ομάδες υπολείπονται πολύ της περσινής που ήταν κυριολεκτικά άχαστη, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε μέχρι το τέλος του τουρνουά αν κάποιος από τους αθλητές μας μπορεί να κερδίσει με πειστικό τρόπο θεωρητικά ισχυρότερους αντιπάλους ή απλώς θα μαζέψουμε κουλουράκια όπως ο Θανάσης Βέγγος στην ταινία
Πράκτωρ ΘουΒου 000 (νίκες με αντιπάλους που κρεμάνε κομμάτια, η δεν βλέπουν ματ σε δύο κινήσεις δεν λαμβάνονται υπόψην).

Στους 10ρηδες θα τα πάμε κάπως καλύτερα αν οι Δημήτρης & Ορέστης που αγωνίζονται στις δύο πρώτες σκακιέρες αποφασίσουν να αγωνιστούν σοβαρά αντί να τελειώσουν γρήγορα την παρτίδα για να κλωτσήσουν καμία μπάλα.


Στα αποτελέσματα τώρα, στους 14ρηδες ο Φυσιολάτρης μας ¨βάρεσε¨ με 4-0 (το αναμνηστικό λάβαρο που δώσαμε πέρσι στον πρώτο γύρο της Α΄με αντίπαλο τον Φυσιολάτρη κοσμούσε την αίθουσα τους) ενώ στα Λιόσια με την ομάδα του Σιαπέρα νικήσαμε επίσης 4-0
Οι 1ορηδες νίκησαν το Ελληνικό με 3-1 και ηττηθήκαμε από την Αίγλη Παπάγου (νομίζω Γ΄)

Δεν μας λείπει ούτε το χιούμορ ούτε ο αυτοσαρκασμός αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά μας (από τις πολλές) σε σχέση με τις υπόλοιπες Σκακιστικές ομάδες.


Η νέα καλοκαιρινή collection έκανε την εμφάνιση της στις παιδικές ομάδες ενώ η ομάδα της Α΄Εθνικής θα είναι μακράν η πιο καλοντυμένη και φέτος.


Αυτά για την ώρα καλή εβδομάδα σε όλους.

.

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ