Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

NIKOLOV MOMCHIL

Ο "πρόεδρος" μας ο Νίκος μου έκανε παρατήρηση γιατί δεν ανέφερα τίποτα για τον Momchil ( μόνο για τον Lupu γράφεις) που κατέλαβε την δεύτερη θέση στο Ατομικό Πρωτάθλημα Βουλγαρίας σε ισοβαθμία με τον Delchev.

Ο Momchil έχει συμπληρώσει ήδη τρία χρόνια στην ομάδα μας και δεν είναι απλό όνομα σε μια κατάσταση αθλητών αλλα ουσιαστικό μέλος του Πανιωνίου.
Την πρώτη χρονιά του στην Ελλάδα άκουσα διάφορες ¨εξυπνάδες¨ γα την δυναμικότητα του από τους ειδήμονες που κυκλοφορούν.

Σήμερα με τρέχον rating 2585 δεν είναι απλά αξιόλογος σκακιστής αλλά με την παρουσία του αυτά τα χρόνια αποδείχθηκε κύριος με κεφαλαία.
Αν και αμοιβόμενος ποτέ δεν συμπεριφέρθηκε ως περιπλανώμενος μισθοφόρος σε αντίθεση με πολλούς Έλληνες που αν και αρκετά κατώτερης δυναμικότητας ζητάνε ότι ¨νάναι¨ και ότι ¨προλάβουν¨ για να μην συνεχίσω με άλλες περίεργες απαιτήσεις που έχω ακούσει.

Ο δύο κοινοτικοί αθλητές μας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν θα συμμετάσχουν με την ομάδα μας στο Φετινό Πρωτάθλημα (ακόμα περιμένουμε την προκήρυξη).
Έστειλαν όμως και οι δύο τις ευχές τους στην ομάδα για καλή πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα.

Όπως είναι γνωστό την μία θέση θα καλύψει φέτος για πρώτη φορά ο Πέτρος (Peter)
ενώ έχουμε εκδόσει το δελτίο και του δεύτερου το όνομα του οποίου εκτός από εμένα γνωρίζει μόνο ο Πρόεδρος (Νίκος).

Αμφότεροι έχουν ήδη τα αεροπορικά εισιτήρια στα χέρια τους, για την ταυτότητα του δεύτερου θα προσθέσω μόνο ότι ο Ιστορικός θα παρουσιάσει στο Πρωτάθλημα την νεότερη ομάδα σε μέσο όρο ηλικίας πιθανότατα (θα το ελέγξω) την νεότερη που αγωνίστηκε ποτέ στην Ά Εθνική.

ο Peter σε πρόσφατο τουρνουά


από το ίδιο τουρνουά στην σκακιέρα ν.9

.

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ