.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Απέχουμε δύο εβδομάδες πριν από την εκκίνηση του Πρωταθλήματος και όλες οι λεπτομέρειες για την αποστολή του Πανιωνίου έχουν ρυθμιστεί και ολοκληρωθεί.

Η 16μελής αποστολή του Πανιωνίου θα καταλύσει στο Eretria Village από το Σάββατο 2 Ιουλίου με την παρουσία των δύο πιτσιρικάδων κοινοτικών μας.

Με τρεις διαφορετικές εμφανίσεις στις βαλίτσες μας, τα καθιερωμένα αναμνηστικά μας, τις σημαίες με το έμβλημα του τμήματος, την νεαρότερη ομάδα που αγωνίστηκε ποτέ σε Πρωτάθλημα Α΄Εθνικής και τους φίλους που θα έρθουν να μας δουν, ο Πανιώνιος με πιλότο την περσινή πορεία του θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα του και ίσως να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Βέβαια πολλές φορές οι στόχοι ανατρέπονται πάνω στις σκακιέρες αλλά αυτό μένει να το δούμε.

Η τελευταία μας αγωνιστική προετοιμασία διεξάγεται αυτό το διάστημα στο τουρνουά της Νίκαιας όπου συμμετέχουν η Αλεξάνδρα, ο Δαίδαλος, ο Στέφανος,
η Κατερίνα, και ο Σταύρος όλες δηλαδή οι αναπτυξιακές μας σκακιέρες στην Α΄Εθνική.

Ενώ και ο Γιάννης Πουλόπουλος θα αγωνιστεί με την ομάδα του Πειραικού στην Α΄

Στην Νίκαια συμμετέχει ακόμα από τον Πανιώνιο ο Χρήστος Τσίχλης, ο Δημήτρης Μάλλης, ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, ο Σταύρος Πανταζόπουλος που θα επιστρέψει του χρόνου στα πατρώα εδάφη, ο Στέλιος και το νέο αστέρι της ομάδας η Μπίλλυ Δανάη.


ΥΓ. Μία από της αγαπημένες μου ιστορικές περιόδους ήταν πάντοτε η Άγρια Δύση το περίφημο Far West, άλλωσε συλλέγω ακόμα ανάμεσα σε άλλα συλλεκτικά στρατιωτάκια, καουμπόυδες και ινδιάνους.
Γι' αυτό και βάζω δύο μουσικά βίντεο από τις αγαπημένες μου σειρές
Bonanza & High Shaparral


http://www.youtube.com/watch?v=pGmuUUDCoKk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Fu4g-N8bQKE


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ