Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αναδημοσίευση

ΕΧΟΥΜΕ και λέμε: Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες, χαραμοφάηδες και υψηλόμισθοι. Σ' αυτούς έβαλε μέσα ο Πάγκαλος και τις Ενοπλες Δυνάμεις που χαρακτήρισε αντιπαραγωγικές. Οι γιατροί ή παίρνουνε φακελάκια ή φοροδιαφεύγουν ή κλέβουνε τα νοσοκομεία. Οι φορτηγατζήδες είναι ρεμάλια και οι ταξιτζήδες αλήτες. Οι αγρότες παίζουνε κολιτσίνα όλη την ημέρα στο καφενείο και κονομάνε αέρα λεφτά από τις επιδοτήσεις. Οι φοιτητές είναι τσογλάνια που αντί να διαβάζουνε κάνουνε συνέχεια καταλήψεις και ζητάνε άσυλο.

Οι ναυτεργάτες ανάλγητοι επειδή κάνουν απεργίες και στρέφονται κατά του τουρισμού. Οι φαρμακοποιοί είναι βολεμένοι, θέλουνε να δουλεύουνε λίγες ώρες και το επάγγελμά τους κλειστό. Το ίδιο και οι μηχανικοί και οι συμβολαιογράφοι. Λες κι όλοι αυτοί πήρανε ένα πρωί συρματόπλεγμα, φτιάξανε φράχτη, όπως ο Παπουτσής στον Εβρο για τους μετανάστες, και κλείσανε τα επαγγέλματά τους. Οι κυβερνήσεις και η Βουλή έχουνε πάρει όλες τις σχετικές αποφάσεις. Οπως και για τα ταξί. Μια φορά έδωσε άδειες η Χούντα του Παπαδόπουλου κι άλλη μια θα δώσει τώρα η Δημοκρατία του Γιωργάκη.

Στην Ελλάδα αποφάσεις παίρνονται κάθε σαράντα χρόνια. Από το 1970 τώρα το 2011. Στο μεσοδιάστημα δεν έγινε απολύτως τίποτα. Και για ό,τι κακό υπάρχει φταίει ο κόσμος. Φταίνε οι υδραυλικοί, τα συνεργεία αυτοκινήτων και οι κομμώτριες που δεν δίνουνε αποδείξεις. Φταίνε οι υπάλληλοι των δήμων και της ΕΡΤ που περισσεύουνε. Γι' αυτό και θα τους ρίξουνε στην εργασιακή εφεδρεία του Καιάδα.

Ο στόχος είναι προφανής: Πέρα από μαλάκα να κάνουνε τον κόσμο συνένοχο:

Μη μιλάς για το πήδημα που τρως κι έχεις να φας ακόμα. Εσύ φταις. Που καλοπληρωνόσουνα όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να δουλεύεις. Εσύ φταις που κλέβεις την Εφορία. Ο ελληνικός λαός για τους κυβερνώντες αποτελείται από τεμπέληδες, κλέφτες και ρεμάλια. Οι μοναδικοί πατριώτες στην Ελλάδα είναι ο Γιωργάκης και η παρέα του. Κι αύριο ο Σαμαράς με τη δικιά του παρέα. Χαίρετε.


Πάνω απ' όλα είναι οι φιλοδοξίες του

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ είναι ο ορισμός του πολιτικού αμοραλισμού και τυχοδιωκτισμού. Πάνω απ' όλους και απ' όλα είναι οι φιλοδοξίες του. Κανένα πρόβλημα δεν είχε να γίνει υπουργός Οικονομικών. Οταν το να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί η Ελλάδα να τη βγάλει καθαρή μ' αυτό το χρέος είναι σαν να έχει την πεποίθηση ότι μπορεί να τετραγωνίσει τον κύκλο. Αυτό πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ο Βενιζέλος.

Και με ποιον τρόπο; Το είπε στην ομιλία του στην Εκθεση Θεσσαλονίκης: «Να κάνουμε ένα ντου. Μια φυγή προς τα μπρος». Τι ελπίδα μπορεί να έχει μια χώρα όταν ένας καθηγητής, επειδή δεν μπορεί να πείσει με την κανονική γλώσσα, μιλάει για «ντου»;

Αν δεν ευοδωθεί το deal των Αράβων με τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης, είναι έτοιμοι να στραφούν στον Πανιώνιο Καισαριανής.

-Observer.


.

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ