.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Το καφέ άρωμα στην πλατεία Νέας Σμύρνης έχει γίνει στέκι μας αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλοξένησε στον εξαιρετικό του χώρο την εκδήλωση του Σκακιστικού τμήματος. Είναι προνόμιο της ομάδας μας να διοργανώνει σε τέτοιο περιβάλλον βραδιές όπως αυτή.

Άπαντες παρόντες με τιμητική στους νεοφερμένους Θοδωρή Βαρβαδούκα και Γιώργο Κανακάρη που ήρθε από την Θεσσαλονίκη, (ο γνωστός Κανακάρης; όπως με ρώτησαν την επόμενη μέρα στον Πειραικό) και όχι μόνο από τον Πανιώνιο αλλά και φίλοι από την Εστία αθλητές- γονείς, φυσικά ο Αντώνης ο Δημήτρης Αλεξάκης, ο κ. Θανασάς ο Νίκος Αγγελής και σύσσωμη η ομάδα μας.


Η ζεστή βραδιά κύλησε βέβαια με τις ευχές όλων μας για την νέα χρονιά και όπως κάθε φορά τις απονομές σε μέλη της ομάδας μας που διακρίθηκαν αγωνιστικά ή με την παρουσία τους βοήθησαν αποφασιστικά στην πρόοδο του τμήματος.


Τιμήθηκαν ο Ανδρεάς Κοφίδης που συμπλήρωσε τρία χρόνια στο Πανιώνιο και βρίσκεται αισίως στον τέταρτο, ο Δημήτρης Αλεξάκης (έχω ήδη αναφερθεί στον Δημήτρη σε παλαιότερο post για την παρουσία του), ο Αντώνης Ξυλογιανόπουλος που έχει φανατικό κοινό στην ομάδα, ο Γιάννης Πουλόπουλος, και τέλος δόθηκαν αριστεία σε μαθητές.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας (μάταια αναζητούσαμε το φλουρί, ξεχάστηκε!!! να τοποθετηθεί) και μετά από το άρωμα συνεχίσαμε την διασκέδαση μας σε club της Νέας Σμύρνης .

Η σκακιστική οικογένεια του Πανιωνίου συμπλήρωσε 8 χρόνια ζωής με επιτυχίες χαρές κυρίως όμως πέτυχε αυτά τα χρόνια να καλλιεργήσει θαυμάσιες σχέσεις μεταξύ των μελών της.
Το 2012 θα είναι ακόμα καλύτερη χρονία για το τμήμα και μάλλον θα αποδειχθεί ορόσημο για την λειτουργία του τα επόμενα χρόνια.















.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ