.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Ξεκινώ τα αγωνιστικά από τον 6ο γύρο της Αττικής Φιλίας όπου νικήσαμε τον Παπάγο και ολοκληρώνουμε πλέον το τουρνουά με τον τελευταίο γύρο που νομίζω ότι θα μας φέρει αντιμέτωπους με τον Φυσιολάτρη.
Από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρατώ την νίκη του Δημήτρη που είναι ανάγκη να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοση του εν όψη της παρουσίας του φέτος με τη πρώτη ομάδα στην Α΄Εθνική τον προσεχή Ιούλιο.

Με νίκη στον τελευταίο γύρο θα καταλάβουμε την δεύτερη θέση αφού δυστυχώς κουβαλάμε την τζάμπα ήττα από την ΠΣ.

Στο Σχολικό που έγινε στο Λαύριο είχαμε συμμετοχές και επιτυχίες αλλά η αναφορά μου εστιάζεται κυρίως στα προβλήματα που προκύπτουν από την πολύ μικρή συμμετοχή που εμφανίστηκε.

Καλώς διεξήχθη στην περιοχή του Λαυρίου η φετινή διοργάνωση για να τονώσει την σημαντική Σκακιστική προσπάθεια της περιοχής, είναι όμως προφανές ότι την επόμενη χρονιά θα πρέπει να επιλεγεί μια διαφορετική θέση και επειδή τα οικονομικά προβλήματα δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστο το Σκάκι ίσως θα χρειαστεί μια αλλαγή στον καταμερισμό των περιφερειών.

Στον ΠΟΑ η κατάσταση στην κορυφή έχει πλέον ξεκαθαρίσει αφού Κορωπί και Άνοιξη έχουν πάρει μία σημαντική βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες που δεν φαίνονται ικανές να την ανατρέψουν.
Στην τρίτη θέση ακολουθεί η Καλλιθέα ενώ αρκετά πιό κάτω υπάρχει ένας όμιλος ομάδων που αγωνίζεται για να αποφύγει την τελευταία θέση.

Η Ηλιούπολη παραμένει χωρίς νίκη και καρφωμένη με δύο βαθμούς στην ουρά της βαθμολογίας ελπίζει όμως όσο οι άλλες ομάδες δεν απομακρύνονται.

Στην Β΄Εθνική σπουδαία νίκη του Παγκρατίου επί του ΣΟ Κορυδαλλού ακόμα όμως σπουδαιότερη η νίκη της Εστίας εις βάρος της Αίγλης που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της.

Έχει βέβαια πολύ δύσκολο πρόγραμμα αφού στις τρείς τελευταίες αγωνιστκές που απομένουν θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Πετρούπολη,Χαλάνδρι,Φιλαδέλφεια, ο προσεχής αγώνας με τον Δία θα έχει μορφή τελικού.

Καλή Εβδομάδα

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ