.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ

Με διακρίσεις στις βαλίτσες τους πολύ κέφι και διάθεση επέστρεψαν οι σκακιστές μαθητές από τα Τελικά του Σχολικού που διεξήχθησαν φέτος στην Χαλκιδική.

Τον χορό άνοιξε το Σάββατο στο ομαδικό η ομάδα της Λεοντείου Νέας Σμύρνης ¨Άγιος Διονύσιος¨με την αγωνιστική παρουσία της που την ανέδειξε τρίτη ανάμεσα στα 29 σχολεία με 9β. σε ισοβαθμία μάλιστα με την δεύτερη ομάδα του Αγ. Παύλου Αθηνών.
Την ομάδα αποτελούσαν ο Γεώργιος Φούσκαρης, ο Δημήτρης Κουκάκης, η Μυρτώ Μπούζα και η Μπιλή Δανάη.

Το μέγεθος της επιτυχίας κυρίως όμως τα συναισθήματα των παιδιών δεν μπορώ να τα αποτυπώσω μέσα από αυτές τις γραμμές. Ίσως οι φωτογραφίες που έστειλαν οι γονείς να δείνουν τον τόνο και να αποτυπώνουν τα χρώματα από αυτές τις στιγμές.
Μαζί με τα παιδία και οι οικογένειες τους που μοιράζονται τις χαρές και συνδράμουν όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και οικονομικά σε μία πολύ δύσκολη για όλους περίοδο.


Στο ομαδικό των Γυμνασίων η Α΄ομάδα της Λεοντείου Πατησίων είχε επίσης πολύ καλή πορεία τερματίζοντας στην 5η θέση της γενικής ανάμεσα σε 16 Γυμνάσια με 8β.
Την σύνθεση αποτελούσαν ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Οδυσσέας Καλοδούκας,ο Χρήστος Τσαματσούλης και η Κατερίνα Πουλοπούλου.

Στα ατομικά που ακολούθησαν Κυριακή και Δευτέρα η Κυανέρυθρη συμμετοχή ήταν πλούσια ο Κων/νος Καρεκλάς στα νήπια!!! ο Δημήτρης στην Ε΄η Δανάη στην ΣΤ΄ο Σταύρος στην Α΄Γυμνασίου η Κατερίνα στην Β΄ο Γιάννης στην Γ΄ ο Ανδρέας στα Λύκεια και φυσικά ο Στέλιος στο ανοικτό τουρνουά.
Ο συνήθως διακριθής Γιάννης πρωταγωνίστησε για ακόμη μία χρονιά ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών στην τρίτη θέση με.μόλις μισό βαθμό πίσω από τους δύο πρώτους αντιμετωπίζοντας στην κατηγορία του τους κορυφαίους σκακιστές στην Ελλάδα.
Όλοι οι μαθητές προσπάθησαν για το καλύτερο άλλωστε οι Σχολικοί αγώνες είναι περισσότερο διασκέδαση παρά αυστηρά αγωνιστικό σκάκι.

Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα είναι μέρες περισυλλογής, διακοπών για τους μαθητές, και ξεκούρασης για τις οικογένειες ας παραμείνουμε σε αυτό το κλίμα λίγο πρίν την έναρξη των Προκριματικών του Πανελληνίου που ξεκινάνε την Τρίτη του Πάσχα στο Περιστέρι.

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα





.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ