.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

LOCO IN ACAPULCO

Η δεύτερη αγωνιστική με αντίπαλο το γειτονικό Παγκράτι στο Νεανικό Αττικής δεν μας επεφύλαξε καμία έκπληξη.
Ζευγαρώσαμε τις ήττες μας με 3,5-2 απόλυτα φυσιολογικά με κενή και αυτή τη φορά την σκακιέρα στις κορασίδες κάτω των 14.

Ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός η ομάδα ως σύνολο φαίνεται ότι δεν έχει βενζίνη στο ντεπόζιτο και προφανώς η καλή εμφάνιση δύο ή τριών αθλητών δεν αρκεί για να πετύχουμε κάτι περισσότερο.


Περιοριζόμαστε λοιπόν στην συμμετοχή μας που θα συνδυαστεί ελπίζω με κάποιες καλές παρτίδες.


Στους 8άρηδες τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα στην πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο την Σκακιστκή Επικοινωνία.
Από λάθη των δικών παιδιών τελικά ηττηθήκαμε 2-1, νομίζω όμως ότι σε αυτό το επίπεδο το σκάκι είναι περισσότερο παιχνίδι λαθών όπου κερδίζει αυτός που κάνει τα λιγότερα, ή το προτελευταίο λάθος όπως είχε πει κάποιος

Η λέσχη μας λειτουργεί πλέον κανονικά με προπονήσεις σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα  απογεύματινές ώρες Τρίτη 18.30-20.00 Τετάρτη 18.00-20.00, Πέμπτη 18.00-19.00 Παρασκευή 19.30-21.30 και Σάββατο 13.30-14.30 φυσικά τα τμήματα έχουν διαμορφωθεί ανάλογα την δυναμικότητα των παιδιών.

 Το τραγούδι  των Four Tops από την δεκαετία του 80 Loco in Acapulco γράφτηκε το 1988  από τους Phil Collins, Lamont Dozzier για τις ανάγκες της ταινίας Buster όπου πρωταγωνιστούσε ο ίδιος ο Phil Collins και το αφιερώνω στην τριάδα που συνοδεύει ο κ. Αλεξίου



.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ