.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ Ένας διαφορετικός αγώνας

Σε όποιο άθλημα και αν συναντήσουμε την ΑΕΚ θα υπάρχει ένταση και αντιπαλότητα προεξέχοντος του ποδοσφαίρου.  Στο Σκάκι δεν ισχύει αυτό, άλλωστε ίσως αυτή  η περίπτωση να αποτελεί και τη μοναδική εξαίρεση. 
Την Κυριακή είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε την ομάδα της ΑΕΚ στην κατηγορία κάτω των οκτώ συνοδευόμενη από τον Χρήστο Πιλάλη  μετά του υιού του Ερνέστου που αγωνίζοταν.

Το τελικό 1,5-1,5 ανάμεσα στις δύο ομάδες μάλλον δεν άφησε καμία ευχαριστημένη αφού μας απομάκρυνε από τις πρώτες θέσεις  αλλά σίγουρα άφησε ευχαριστημένους τους μικρούς αθλητές για το όμορφο σκακιστικό πρωινό τους.

Στην άλλη αναμέτρηση του Νεανικού επικρατήσαμε των Τριών Αστέρων με 3-2,5 και θα ολοκληρώσουμε την επόμενη Κυριακή τους αγώνες μας στον θεσμό έχοντας κερδίσει ελπίζω εμπειρίες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες εμείς στον Πανιώνιο συνδυάζουμε το Σκάκι μετά της Κολυμβήσεως συζητώντας και ολίγο για τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΣΟ

 Καλή Εβδομάδα και χαμογελάτε  γιατί ο Πρωθυπουργός μας ανακοίνωσε ότι περνάμε τον κάβο μόνο που ξέχασε να μας πει ποιόν από όλους μιάς και το Αιγαίο έχει πολλούς


 

 



.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ