Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Την Κυριακή συνεχίστηκαν οι αγώνες του Πρωταθλήματος Παίδων-Παμπαίιδων με τον 4ο γύρο μία στροφή δηλαδή πριν από το τέλος.

Το αποτέλεσμα για την ομάδα μας στο Παίδων δεν μπορούσε να είναι χειρότερο.
Ας αναφερθώ όμως πρώτα στον νικητή της αναμέτρησης, την νεανική ομάδα του Αιγάλεω που τα πήγε περίφημα και θέλω να της αποδώσω τα εύσημα για το αγωνιστικό της κατόρθωμα.

Παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε με κενή σκακιέρα κατάφερε να ανέβει τον μίνι αγωνιστικό γολγοθά και να επικρατήσει τελικά με 3-2,5. 
Εύχομαι στα παιδιά του Αιγάλεω στο τέλος της διοργάνωσης να καταλάβουν μια θέση στο βάθρο των νικητών για να επιβραβευθεί με αυτό το τρόπο η αγωνιστικότητα που δείχνουν.

Εμείς με το σκάκι που παίζουμε ούτε στο Final 8 δεν αξίζει να βρεθούμε παρότι η κλήρωση του ελβετικού ίσως να μας αφήσει κάποιες ελπίδες στον τελευταίο γύρο της επόμενης Κυριακής.
Ακόμα και έτσι βέβαια μετά θα χρειαστούμε την βοήθεια του "Αμερικανικού Ιππικού" για να πετύχουμε κάτι περισσότερο από την φυσική μας παρουσία.

Στους Παίδες η ισοπαλία μας αφήνει βάσιμες ελπίδες για θετική συνέχεια παρότι το "πάρτι" και τα "πατατάκια" μας στέρησαν την δυνατότητα νίκης και αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα στο μυαλό των πιτσιρικάδων.
Δυστυχώς  σε αυτό το σημείο δεν μπορεί να υπάρξει καμία παρέμβαση.

Για το Μπίκου δεν έχω να προσθέσω τίποτα...

Καλή Εβδομάδα
  .

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ