.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2012-2013 best ever

Η προσεχη αγωνιστική χρονιά θα είναι η πρώτη που η ομάδα μας δεν θα έχει εμφανή αγωνιστικό κενό στο Πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής.

Βέβαια οι σκακιέρες δεν μπορούν να έχουν την ίδια δυναμικότητα με τους Richard και Peter αλλά δεν θα παρουσιάσουμε με κανένα τρόπο τα κενά που είχαμε τις τρείς προηγούμενες χρονιές.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση των νέων παιχτών θα ξεκινήσω από τον βενιαμίν της οικογένειας Παυλίδη, τον 11χρονο Παυλάρα όπως τον αποκαλεί ο Αντώνης που την προσεχή σεζόν θα φορά τα χρώματα του Πανιωνίου.


Στην δύσκολη και άκρως ανταγωνιστική σκακιέρα κάτω των 16 θα βρίσκονται δύο ελπιδοφόροι 14χρονοι νεαροί  και εξαιρετικά παιδιά, ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου από την Άμφισσα και ο Σπύρος Νικολάου από τον Λειβαδό (η σημερινή ανάρτηση συμπίτπει με την ονομαστική του εορτή και συνοδεύεται με τις ευχές όλων εδώ για Χρόνια Πολλά και νικηφόρες παρτίδες.)

Με αυτό τον τρόπο κλείνει και η μακρά μεταγραφική προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχία από κάθε άποψη.
Η ίδια συνταγή με τον απίστευτα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και επιπλέον με την εμπειρία των προηγουμένων ετών αισιοδοξούμε ότι θα αποδώσει καρπούς.

Θερμό λοιπόν καλοσώρισμα σε όλους και καλή αγωνιστική χρονία. 




Νομίζω ότι στις 14 Δεκεμβρίου βγαίνει στις αίθουσες το Hobbit με την εξαιρετική μουσική και πάλι του Howard Shore.
Επειδή το να αγωνίζεσαι μαζί μας περιέχει και λίγο ως πολύ περιπέτεια το αφιερώνω


                               Over the misty mountain cold



.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ