.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ,  ας ανανεώσω την ανάρτηση μας αφού ένα τεχνικό πρόβλημα δεν μου το επέτρεψε νωρίτερα.

Ξεκίνησαν οι δραστηριότητες του τμήματος με τις προπονήσεις των ακαδημιών από Τρίτη εώς και Παρασκευή. Τις απογευματινές ώρες από 18.00 εώς 20.00 (Τρ-Πεμτ) και εώς τις 21.30 την Παρασκευή ανάλογα βέβαια με την δυναμικότητα των μικρών αθλητών.
Περισσότερες πληροφορίες φυσικά από κοντά, στην έδρα του τμήματος (δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, πάνω από τις πισίνες) τις παραπάνω ώρες.

Στην αγωνιστική δράση ξεκίνησε το Ομαδικό Παίδων-Κορασίδων και το Παμπαίδων.
Για την πρώτη αγωνιστική επικρατήσαμε εύκολα της ομάδας του ¨Άσπρου Πύργου¨ με 5-1 και για τον δεύτερο γύρο του ΣΟ Φιλαδελφέιας με 3,5-2,5, αρκετά αγχωτικά αφού με την μέτρια εμφάνιση μας σε αρκετές σκακιέρες παραλίγο να οδηγηθούμε στην ισοπαλία.

Στην πρεμιέρα για το Παμπαίδων με αρχηγό της ομάδος τον Αντώνη γνωρίσαμε την ήττα με 3-0 από τον Ζήνωνα.

Αναμένουμε τώρα και τον πρώτο γύρο στο Ομαδικό Παίδων κάτω των 16 όπου συμμετέχουμε.

Στην υπόλοιπη ειδησιογραφία, δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ στην έγκριση του Προυπολογισμού της ΕΣΟ το περασμένο Σάββατο, και έχω αρκετές απορίες όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του προσεχούς Πρωτάθληματος.
Τελικά θα είναι εννέα γύρων? και τι θα γίνει με τους αλλοδαπούς-κοινοτικούς ενόψη μάλιστα και της μεταγραφικής περιόδου?

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος δημοσίευσε ένα πολύ ωραίο άρθρο για τον "Ιστορικό" με αναφορά και στο σκάκι μπορείτε να το διαβάσετε εδώ από την αναδημοσίευση του στο blog Σωτήρη.
http://bousasso.blogspot.gr/ 

 




.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ