.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

3ος γύρος στο Ομαδικό Παιδων-Κορασίδων

Μετά την διακοπή των αγώνων με τους εμβόλιμους γύρους από τα ομαδικά κάτω των 16 και 12 
σειρά είχε το Ομαδικό Παίδων-Κορασίδων με τον Πανιώνιο να φιλοξενεί τον Πειραικό.

Στην  ηλιόλουστη για να μην πω καλοκαιρινή Νεά Σμύρνη το ροζ φύλλο του αγώνα τελικά απέσπασε ο Πειραικός με σκορ 4-2.
Το αποτέλεσμα αυτό σίγουρα περιορίζει αρκετά τις βλέψεις μας για την συνέχεια της διοργάνωσης αλλά αυτό απομένει να κριθεί στους τρεις τελευταίους γύρους.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω επιλέξει να μην αναφέρομαι αναλυτικά στις παρτίδες των αθλητών γιατί όποιος αγωνίζεται  μπορεί να έχει άλλοτε θετικό άλλοτε αρνητικό αποτελέσματα, αυτή είναι μάλιστα η χαρά του αθλητισμού πόσο μάλλον όταν αρκετές φορές οι υπολογισμοί πριν την αναμέτρηση ακυρώνονται στην πράξη.
Οι δύο δικοί μας πόντοι προήλθαν από τέσσερις ισοπαλίες κατά σειρά από την πρώτη σκακιέρα με τους Δημήτρη,Σταύρο,Ορέστη και την Κατερίνα στην 5η.
Κατ΄εξαίρεση θα αναφερθώ αρχικά στον Ορέστη όχι για την σημαντική ισοπαλία απέναντι σε ένα ισχυρό συνομήλικο του όπως ο Γιώργος Αλεξάκης αλλά επειδή τον τελευταίο χρόνο και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο έχει πραγματοποιήσει αγωνιστικά άλματα που ελπίζω και εύχομαι να συνεχιστούν.
Ομοίως και ο βενιαμίν Σωτήρης που αγωνίστηκε επί ώρες απέναντι στον Δημήτρη Αλεξάκη παρά την ελάχιστη εμπειρία του σε τέτοιου είδους αγώνες.

Στα παραλειπόμενα της αναμέτρησης ήταν η σύσσωμη παρουσία της ομάδος του Πειραικού,
Οικογένεια Αλεξάκη, Σιδηρόπουλου, ο Παναγιώτης Σκλαβούνος, και ο Νεοκοσμίδης.

ΥΓ1. Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου θα αγωνίζεται και την νέα χρονία με τα χρώματα του Πανιωνίου.Η παραμονή του εκτός από επιθυμία εκφράζει  και την χαρά ολόκληρης της ομάδος.

ΥΓ2 Το τουρνουά τελικά ακυρώθηκε εξαιτιίας των ελάχιστων συμμετοχών.

 Καλή εβδομάδα


 

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ