.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Όπως κάθε χρόνο την 5η Ιουνίου λήγει η προθεσμία υποβολής των Κοινοτικών αθλητών που έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν με την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής.
Εμείς σε συνέχεια όλων των προηγούμενων εμφανίσεων μας θα αγωνιστούμε και φέτος με δύο κοινοτικούς στις γενικές σκακιέρες και συγκεκριμένα στις 1-2.

Με την απουσία του Rapport ήδη από πέρσι επιλέξαμε φέτος να επανέλθουμε σε ένα γνώριμο μας αθλητή που αγωνίστηκε την πρώτη μας χρονιά στην Α΄ στο Πρωτάθλημα που διεξήχθει στο Περιστέρι.

Ο Constantin Lupulescu μετά από πέντε χρόνια απουσίας (βασικά λόγω Rapport) επιστρέφει στην πρώτη σκακιέρα. Ο Ρουμάνος GM είναι πολύ γνωστός σε όσους ασχολούνται με το Πανευρωπαικό σκάκι. Έχει την εμπειρία και το επίπεδο που απαιτείται. Επίσης ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι γνωρίζει τον Σύλλογο και είχε την επιθυμία να επανέλθει.
Στην φώτο είναι ο αριστερά αγωνιζόμενος.













 

Στην δεύτερη σκακιέρα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο 16χρονος Ολλανδός 
Jorden Van Foreest.
Η επιλογή του ακολουθεί την ίδια στρατηγική που έχουμε πάντα για τους ξένους μας.
Ο προ διετίας Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία των 14 θα φορέσει τα Κυανέρυθρα και διατηρεί την παράδοση που έχουμε σαν νεανική ομάδα.

Φέτος επιλέχτηκαν δύο ξένοι διαφορετικοί από την περσινή περίοδο με κριτήριο τους υψηλούς στόχους που έχουμε, βέβαια όλα θα κριθούν στους αγώνες και ασφαλώς κατά πολύ στις νεανικές σκακιέρες.














.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ