Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΣ

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το παιδικό τουρνουά μας διάρκειας 7 γύρων.
Ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο και λίγο πριν τις γιορτές αποχαιρετήσαμε τους συμμετέχοντες με πολλές ευχές και με την πεποιθηση ότι η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία. Αυτή είναι άλλωστε και η άποψη που μας εξέφρασαν συνοδοί και αθλητές.

Χαρακτηριστικό όλων των αναμετρήσεων περίπου 140 στο σύνολο τους ήταν ο υψηλος βαθμός ανταγωνιστηκότητας καθώς μόλις 6 παρτίδες είχαν ισόπαλο αποτέλεσμα.
Ειδικότερα στις πρώτες σκακιέρες δόθηκαν μεγάλες αναμετρήσεις μέχρι τέλους και το ενδιαφέρον παρέμεινε αναλλοίωτο το βράδυ της Κυριακής εώς ότου ολοκληρωθεί και η τελευταία παρτίδα.

Στα αποτελέσματα μετά από πολύωρη αναμέτρηση ο Σπυράτος που προηγούνταν στην βαθμολογία πήρε την νίκη από τον Δαβίλλα και ταυτότοχρονα την πρώτη θέση της γενικής με 6,5β. ενώ ο Κων/νος κατέλαβε την τρίτη με 5β..
Οι δύο αθλητές έπαιξαν εξίσου για την νίκη και  ανεξάρτητα του τελικού αποτελέσματος τα πήγαν εξαιρετικά. Η ίδια εικόνα και στο δεύτερο τραπέζι όπου ο Καλαφάτης επεκράτησε τελικά του Μπασινά εξασφαλίζοντας την δεύτερη θέση με 6β.
Η αναμέτρηση στο τρίτο τραπέζι κερδίθηκε από τον Ζαχαράκη που έκανε πολύ καλό τουρνουά ενώ ο Χατζής Παναγιώτης "έχασε" την ευκαιρία να πάρει την τρίτη θέση στο φινάλε της διοργάνωσης.

Στα κορίτσια η Μάρω και η Ζέτα μοιράστηκαν την πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία τους με τρίτη την Αθηνά. Στα κοριτσάκια της διοργάνωσης η Ανθή και η Αγγελική  πήραν αντίστοιχα πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία τους.

Στους δεκάρηδες ο Αλεξόπουλος με 5β. και νίκη στον τελευταίο γύρο πήρε την πρώτη θέση και τον ακολούθησαν ο Θανάσης Χατζής και ο Κων/νος Μπασινάς.

Τέλος στους οκτάρηδες πρώτος ήταν ο Παναγιωτόποιυλος δεύτερος ο Παπαουλάκης και τρίτος ο Κων/νος Μπέρδος.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αφού όλα προσπάθησαν για το καλύτερο και μέσα από τους αγώνες έχουν την δυνατότητα να βελτιωθούν και να παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με κάποια προσεχή διοργάνωση την οποία με το καλό θα υλοποποιήσουμε από το νέο έτος.
 Σύσσωμο το σκακιστκό τμήμα στέλνει σε όλους θερμές ευχές για τις φετινές γιορτές και την προτροπή μας να επιλέξουν ένα από τα πολλά χριστουγενιάτικα τουρνουά.

 

.

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ