.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

Ο Πρόεδρος και υποστηρικτής της ΠΣ Περιστερίου δεν είναι πλέον μαζί μας.
Δεν περίμενα ότι αυτές τις μέρες θα ανέβαζα  πόστ με τόσο δυσάρεστη είδηση αλλά πάλι η ζωή έχει την δική της διαδρομή χωρίς να μας ρωτά.

Ο Αντώνης Μπέλλος έφυγε αφήνοντας δυσαναπλήρωτο  κενό πρωτίστως στην οικογένεια του και δευτερευόντως στον Σύλλογο του και το Ελληνικο Σκάκι.
Δεν είμαι  ο καταλληλότερος για να αποτιμήσω το έργο του άλλωστε δεν είναι η στιγμή και ο χώρος κατάλληλος  θα αναφέρω ενδειτκτικά όμως μερικά μόνο από τα σκακιστικά του επιτεύγματα.
Δημιούργησε μια πανίσχυτρη ομάδα συγκεντρώνοντας την αφρόκρεμα των αθλητών σε όλες τις κατηγορίες σαρόνωντας τις νίκες και τα τρόπαια για πολλά χρόνια.
Έφερε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα μερικά από τα μεγαλύτερα παγκόσμια ονόματα, υποστήριξε με προπονήσεις τους ισχυρούς νεαρούς αθλητές, και διοργάνωσε επίσης πληθώρα εκδηλώσεων,
και διεθνών τουρνουά, ίδρυσε τον Αργοναύτη Κορινθίας (ο οποίος επίσης πρωταγωνίστησε) και τόσα άλλα.

Τελευταία φορά που τον συνάντησα ήταν στο πρόσφατο Παννελήνιο Πρωτάθλημα, κατά παράξενο τρόπο  έγινε και μέρος της ιστορίας μας, που αποτυπώνεται στις  απονομές αφού ο Πανιώνιος κατέκτησε την τρίτη θέση νικώντας την ΠΣ και ο Αντώνης Μπέλλος μας απένειμε το Κύπελλο.

Έγραψα και σε άλλο ιστολόγιο ότι μπορεί να διαφωνείς με ορισμένα θέματα η να προσεγγίζεις διαφορετικά το αθλητισμό, αλλά πάνω από όλα πρέπει να κρίνεις καλοπροαίρετα και με μεγαλοθυμία όσους προσφέρουν και ο Αντώνης Μπέλλος σε δύσκολους καιρούς προσέφερε τα μέγιστα σε πολλούς.

Εκφράζοντας όλη την οικογένεια του Πανιωνίου ΓΣΣ απευθύνω τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογενειά του και στην ΠΣ Περιστερίου. 



ΥΓ.  Σε προσωπικο τόνο εύχομαι όσοι ωφελήθηκαν από την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια να τον μνημονεύουν με σεβασμό στο μέλλον γιατί ως γνωστόν ουδείς επικινδυνέστερος εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου.


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ