.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

LEON MASTERS

Ο VASILY IVANCHUK (Ουκρανία), νούμερο δύο στον κόσμο και κάτοχος του τίτλου (νικητής Leon 2008). ο MAGNUS CARLSEN (Νορβηγία), νούμερο τρία σε ηλικία 17 ετών, ο ALEXANDER MOROZEVICH (Ρωσία), νούμερο τέσσερα και ο WANG YUE, ο 21 χρονών κινέζος GM, νούμερο ένδεκα, ο καλύτερος ασιάτης αθλητής όλων των εποχών μετά τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Vishy Anand.


Αυτοί είναι οι συμμετέχοντες στο ΧΧΙΙ Ciudad de Leon Masters πρωταθλήμα σκακιού, ένος από τα πιό φημισμένα και ήδη παγιωμένο ως κλασικό στο διεθνές ημερολόγιο σκακιού.
Ένα από τα ελκυστικότερα σημεία του Πρωταθλημάτος είναι το δίκτυο ραδιοφωνικής αναμετάδοσης, το οποίο επιτρέπει στους θεατές «να δουν» την διαδικασία σκέψης των αθλητών : ηλεκτρονικοί γιγαντιαίοι πίνακες, ακουστικά για το κοινό, δύο ειδικοί GM που σχολιάζουν (Miguel Illescas και Michael Rahal), που ενισχύονται από πανίσχυρα προγράμματα σκακιού.

Όλη αυτή η δομή μετασχηματίζει το κορυφαίο σκάκι σε ένα ζωηρό και γρήγορο θέαμα: μόνο 20 λεπτά ανά παίκτη για ολόκληρο το παιχνίδι, συν την αύξηση 10 δευτερολέπτων μετά από κάθε κίνηση.
Κάθε αγώνας κρίνεται στο καλύτερο σκόρ τεσσάρων παιχνιδιών, και τα ενδεχόμενα tie-breaks είναι ακόμα γρηγορότερα: πεντάλεπτες παρτίδες, προκειμένου να γίνει πιό συγκλονιστικό το φινάλε.




Ολά αυτά θα λάβουν χώρα 4-8 Ιουνίου επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων

http://www.advancedchessleon.com/ingles/inicioI.htm



.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ