.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αναφερθεί στις αγωνιστικές μας προσδοκίες που τελικά υλοποιήθηκαν με την λήξη της πρώτης φάσης των Νεανικών.
Οι "πιτσιρικάδες" κάτω των 12 με την ισοπαλία στην Καλλιθέα (3-3) έφτασαν τους 7β. και 19π. γεγονός που σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα μας δίνει την πρόκριση για την τελική οκτάδα. Μάλιστα η μόνη μας ήττα να σημειώσουμε ότι προήλθε από το Αιγάλεω που κατετάγη πρώτο και προφανώς είναι και το μεγάλο φαβορί για την συνέχεια του θεσμού.

Η ομάδα των 16 δεν κατάφερε στο Περιστέρι με την ΠΣ να υπερασπιστεί την πρωτιά της και γνώρισε την ήττα με 4-2 καταλαμβάνοντας τελικά την Δεύτερη προνομιούχο θέση.
Μικρή αναφορά στα του αγώνα με τον Δαίδαλο να ανοίγει πάλι τον "χορό" των αποτελεσμάτων (πως τα καταφέρνεις Δαίδαλε ?!) με ήττα από τον Σταθόπουλο που "ανακάλυψε" ένα ωραίο τακτικό και έδωσε πρόωρο τέλος στην παρτίδα.
Στις υπόλοιπες σκακιέρες εμφανώς χειρότερος ήταν ο Βύρωνας στην 5η ενώ οι Γίανηδες Φωτιάδης & Πουλόπουλος στην δεύτερη και τέταρτη με αντιπάλους τον Μπέλο και την Σπύρου είχαν σοβαρό πλεονέκτημα (ειδικά ο Φωτιάδης!) όμως τα αποτέλεσματα κρίνονται στο τέλος ποτέ στη μέση του αγώνα. Ήττα και για τους δύο και κάπου εκεί χάθηκε κάθε ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα.
Απέμεινε η Κατερίνα στην 6η με την Χαμπεσή, ο Αλέξανδρος στην τρίτη επίσης με τον Χαμπεσή με αποτέλεσμα και στις δύο αναμετρήσεις ισοπαλία αφού είχαν όλα κριθεί (η Κατερίνα δεν γνώρισε την ήττα στην πεντάδα των αγώνων) .
Τελευταίος όλων έμεινε ο Βύρων να αγωνίζεται με τον Λινό σε εμφανώς χαμένη θέση την οποία κέρδισε!!! με τον αντίπαλο του να ξεχνάει το χρόνο και να πέφτει η σημαία του.

Στο Final Eight, που θα διεξαχθεί στις 4-5-6 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου του Ν. Ηρακλείου θα συμμετέχουμε στην μικρή Σκακιστική γιορτή με δύο ομάδες με στόχο πρώτα να ευχαριστηθούμε την παρουσία μας και μετά να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο.

Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε ένα η σε όλους τους αγώνες έδωσαν μέχρι σήμερα τον καλύτερο εαυτό τους και δίκαια χαιρόμαστε για την επιτυχία τους.

Το διάστημα που ακολουθεί θα συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας σαν ομάδα αφού πλησιάζουν τα δύσκολα με τα Ατομικά Προκριματικά Αττικής και τον ΠΟΑ.
Να καλωσορίσω και τους νέο μεταγραφέντες Θανάση Καραγιάννη από τον ΣΟ Μυτιλήνης, Δημήτρη Αλεξάκη από Πειραικό και τον νεαρό Στέφανο Πουλίδη από την Εστία Ν. Σμύρνης.

Ξέχασα το Μπίκου...νικήσαμε τον ΣΟ Περιστερίου 4,5-3,5.


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ