.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η καθιερωμένη μας βόλτα στον Σκακιστικό κόσμο, ξεκινά με τον τελικό του Word Cup που διεξάγεται 10-13 Δεκεμβρίου στο Khanty-Mansiysk της Ρωσίας ανάμεσα στους δύο σπουδαίους φιναλίστ Boris Gelfand και Rouslan Ponomariov σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει αγώνας Rapid στις 14/12.
O GM Giovanni Vescovi (2648) ανακηρύχτηκε Πρωταθλητής Βραζιλίας για 6η φορά στους αγώνες που διεξήχθησαν 2-11 Δεκεμβρίου δεύτερος ο GM Milos Gilberto (2603)

O GM Lexy Ortega είναι ο νέος Πρωταθλητής Ιταλίας στους τελικούς που έγιναν 23 Νοεμβρίου εως 4 Δεκεμβρίου με 12 Διεκδικητές και βραβείο 14.οοο euro.
O Ortega ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Michelle Godena τον οποίο τελικά νίκησε στο rapid tie-break με 2-0. Απουσίαζε το μεγάλο αστέρι ο Fabiano Caruana.
Στο Βελιγράδι διεξήχθη 24 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου το 22nd International open Belgrade Trofhy με Κυανέρυθρο ενδιαφέρον αφού συμμετείχε ο δικός μας Nikolov Momchil καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με 7β. και απόδοση (2614), πρώτος ο Πολωνός GM Dziuba Marcin με 7,5β.

Στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Olympia Chess Centre 8-15 Δεκεμβρίου διεξάγεται το London Chess Classic με τη συμμετοχή μερικών από τα Παγκόσμια Σκακιστικά "θηρία", και πολλές παράλληλες σκακιστικές εκδηλώσεις.

Στον εσωτερικό χώρο στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς διεξάγεται το 32ο Πρωτάθλημα Γυναικών Ελλάδος με την Βέρα Παπαδοπούλου να έχει εξασφαλίσει τον τίτλο δύο γύρους πρίν από το τέλος. official website http://www.chessfed.gr/Tournaments/ClosedGreekWomenChamp09/default.asp

Στον Πύργο διεξάγεται το Πρωτάθλημα Ανδρών 7-15 Δεκεμβρίου

Ο ΣΟ Ν. Φιλαδελφείας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Ομαδικό Παίδων -Κορασίδων 2009
11-13 Δεκεμβρίου official website http://ytc.sonf.gr/

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Μεταγραφών οι αιτήσεις που αναμένεται να επικυρωθούν από το ΔΣ της ΕΣΟ μπορείτε να τις δείτε εδώ: http://chessblogger.googlepages.com/metagrafes09.xls


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ