.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πέρασαν τα Χριστούγεννα, ολοκληρώθηκαν και τα φετινά Ατομικά στην Νίκαια με όλους τους αθλητές να δίνουν σκακιστικές μάχες.
Ξεκινώ κάπως αντίστροφα με τον Δαίδαλο που τερμάτισε πρώτος με πέντε νίκες σε ισαριθμούς αγώνες. Βέβαια η διοργάνωση σε αυτή την κατηγορία δεν προσφέρε καθόλου ισχυρό ανταγωνισμό αφού το μεγάλο crash test θα γίνει στο Περιστέρι με τα Πανελλήνια Ατομιικά σε λίγες μέρες.
Στις υπόλοιπες κατηγορίες με μία εξαίρεση που κρατώ για το τέλος της ανάρτησης, κανένα από τα παιδιά δεν πέτυχε προσωπική υπέρβαση και παρά τη πρόκριση του Γιάννη Πουλόπολου με την 5η θέση που κατέλαβε η συνολική εικόνα είναι πως κινηθήκαμε σε ρηχά νερά.
Σίγουρα όλοι προσπάθησαν σκληρά και δεν είναι θέμα προκρίσεων, ή έλο, δεν μεγαλώσαμε ούτε μικρύναμε από τα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να γίνει συνείδηση, πως η παρουσία του καθενός από τους αθλητές και συνολικά της ομάδας στην κορυφή ούτε χαρίζεται ούτε δίνεται σαν δακτυλίδι.
Απαιτείται συνεχή προσπάθεια, θέληση, σοβαρότητα και καλώς ενοούμενο εγωισμό.

Τελευταία άφησα την επίδοση της Κατερίνας επίτηδες προφανώς.
Με 5β και απόδοση 1290 ισοβάθμησε στην τέταρτη θέση είχε δηλαδή μια πολύ καλή παρουσία. Δεν είναι όμως θέμα βαθμολογίας ούτε απόδοσης αλλά πρόκειται για την συνολική εικόνα που δείχνει τον τελευταίο χρόνο.
Με βάση αυτή λοιπόν την εικόνα η Κατερίνα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα αγωνιστικά άλματα.

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν και οι υποχρεώσεις της ομάδας στο Πρωτάθλημα και εκεί ήρθε η ώρα να κάνουμε ατομικά και συλλογικά την υπέρβασή μας.

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους υγεία πάνω από όλα, αγάπη, περαστικά και στον Γιαννάκη τον περιμένουμε να επανέλθει σύντομα στην αγωνιστική δράση.



Ένα ωραίο slide από τον Σωτήρη
http://www.flickr.com/photos/bousasso/sets/72157622938278105/show/

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ