.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η ομάδα μας σήμερα έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα νικώντας με 7,5-4,5 τον πάντα επικύνδυνο και αξιόμαχο Πειραικό.
Αν και το τελικό αποτέλεσμα δεν εμφανίζει την εικόνα ντέρμπι ωστόσο σε κάποιο χρονικό σημείο του παιχνιδιού τα αποτέλεσμα ήταν αμφίρροπο.


Τον χορό των αποτελεσμάτων άνοιξαν στην η Ελένη Στόυμπου με την Κόρου με μία πολύ γρήγορη ισοπαλία. Ο Κωστής στην με αντίπαλο τον Σκλαβούνο είχε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα που κατέληξε σύντομα σε νίκη.
Ακολούθησε η νίκη του Στέφανου Πουλίδη στα 14 με αντίπαλο τον Καρακατσάνη, και η επικράτηση του Σταύρου Αλεξίου εις βάρος του υιού Αλεξάκη, φτάνοντας το σκορ στο 3,5-0,5.
Ενώ διαφαινόταν εύκολη νίκη του Πανιωνίου η Χαμπεσή νίκησε την Πουλοπούλου, η Ασβεστοπούλου είχε κερδισμένη θέση με την Ελένη Γερασούδη, και ο Δαίδαλος έχασε σε φινάλε πιονιών από τον Χαμπεσή.
Η παρτίδα μεταξύ των Πουλόπουλου,Σιδηρόπουλου εξελισσόταν αμφίρροπα και σε εκείνο το σημείο η υπεροχή μας στις ανδρικές σκακιέρες έκρινε το αγώνα με νίκη του Παπαδάτου στην με αντίπαλο τον Λαιμό και νίκες στην 1η & 2η των Momchil,Κοφίδη εις βάρος των Τσομή,Λίτσα.

Με το 6,5 στα ¨χέρια¨μας το ντέρμπι των 14αρηδων έληξε ισόπαλο ενώ ο Καραγιάννης στην έκλεισε τελευταίος με ισοπαλία απέναντι στον Δαμιανό.

Πολύ σημαντική νίκη ενόψη βέβαια και των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν με Πανελλήνιο-Αιγάλεω.
Δεν έχουμε αναφερθεί καθόλου στα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, όχι επειδή δεν επηρεάζουν την συνολική βαθμολογία αλλά γιατί πρέπει να κοιτάζουμε τις δικές μας παρτίδες, να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος να κάνουμε το ¨ταμείο¨μας.

Καλή εβδομάδα.


Φώτο από τον περσινό αγώνα όπου ο Δημήτρης Αλεξάκης αγωνίζεται αντίπαλος μας στην 3η.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ