.

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Π.Ο.Α.

The Game is over...Ζήνωνας-Πανιώνιος 4-8 και Πρωταθλητής Π.Ο.Α. ο ιστορικός. Η σημερινή μας νίκη δεν άφησε καμία αμφιβολία για το ποιά ομάδα ήταν η καλύτερη στον φετινό Προκριματικό όμιλο.

Άχαστος ο Πανιώνιος (για να χρησιμοποιήσω ποδοσφαιρικό όρο) με 7 νίκες και μία ισοπαλία με συνολικά 63,5 κερδισμένους πόντους σχεδόν 8 ανά παιχνίδι. Μοναδικό "στραβοπάτημα" η ισοπαλία με τον Ασπρόπυργο που μας στέρησε το φετινό sweep. Είναι η πρώτη ανάρτηση εδώ και πολύ καιρό που μας επιτρέπει να πανηγυρίζουμε ή να αστειευόμαστε και το δικαιούμαστε απόλυτα αφού κρατάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα χαμηλούς τόνους.

Κομβικό σημείο φέτος, η επικράτηση εις βάρος της ΑΕΚ που μας "συνοδεύει" στην Α΄και η αγωνιστική ωριμότητα που μας είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνια. Το σημερινό αποτέλεσμα κρίθηκε στο 4-0 υπέρ του Πανιωνίου στις εφηβικές-παιδικές σκακιέρες.
Στις ανδρικές ξεχώρησε η νίκη του Καραγιάννη επί του Παπασταυρόπουλου ενώ οι υπόλοιπες είχαν όλες ισόπαλα αποτελέσματα αφού άλλωστε κανείς δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να αγωνιστεί μέχρι τέλους. Ισοπαλία και στην γυναικεία ενώ στις νεάνιδες ηττήθηκε η Κατερίνα από την Φαρμάκη και η Γερασούδη πρόσθεσε μία ισοπαλία ακόμα στο τελικό αποτέλεσμα.

Η φετινή μας επιτυχία κλείνει το κεφάλαιο που αφορούσε τον σχεδιασμό και προγραματισμό της ομάδας προκειμένου να επιτύχει τον δύσκολο στόχο της και ανοίγει ένα άλλο ίσως δυσκολότερο, την καθιέρωση μας στην Α΄Εθνική...


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ