.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ 3ος ΓΥΡΟΣ

Την ώρα που ξεκίνησα να γράφω την ανάρτηση πληροφορήθηκα για μια ακόμη απώλεια. Ο Μιχάλης Τριβιζάς δεν τα κατάφερε στον αγώνα ζωής που έδινε, θύμα ενός ακόμα τροχαίου που απότομα και άδικα δίνει πρόωρο τέλος στη ζωή ενός συνάνθρωπου μας.
Εξαιρετική και όχι συνηθισμένη η απόφαση των οικείων του να δωρηθούν τα όργανα του για μεταμόσχευση. Σπουδαία πράξη αγάπης και ανθρωπιάς...


Στην καθημερινότητα μας που συνεχίζεται την Κυριακή είχαμε τον 3ο γύρο στα Διασυλλογικά Ατιικής.

Στον ΠΟΑ το Αιγάλεω νίκησε και τον Ασπρόπυργο και οδεύει ολοταχώς για
το 7 στα 7, ήδη γνωρίζουμε τη πρώτη ομάδα του ομίλου.
Στην ουρά της βαθμολογίας παρέμεινε το Παγκράτι μετά την νέα ήττα του από τον Πειραικό και θα χρειαστεί αγωνιστικό θαύμα για να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις.
Χρειάζεται μόνο νίκη την επόμενη αγωνιστική με τον ΣΟ Φιλαδελφείας για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του ενώ και ο αντίπαλος του χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα για να αποφύγει το ενδεχόμενο δυσάρεστων ισοβαθμιών.


Οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου:
Ασπρόπυργος,Πειραικός,Παπάγου,Πανελλήνιος,Ζήνωνας,Φιλαδέλφεια κινούνται στο βαθμολογκό πίνακα κάθε αγωνιστική ανάλογα με τα αποτελέσματα τους από τις πρώτες μέχρι τις τελευταίες θέσεις.


Ο Παπάγου κέρδισε τον Ζήνωνα έτσι με την πρώτη του νίκη πήρε βαθμολογική ανάσα ενώ ο αντίπαλος του με 2 ήττες στους 3 γύρους βρίσκεται σε περίεργη ισορροπία.

Ο Πειραικός που κέρδισε το Παγκράτι με 2 νίκες στους 3 αγώνες αισιοδοξεί για την συνέχεια σε κάτι καλύτερο.

Η επόμενη αγωνιστική φέρνει Ζήνωνα-Πειραικό να συγκρούονται σε άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Με νίκη ο Πειραικός θα βρεθεί ουσιαστικά σε τροχιά ανόδου ενώ ήττα του Ζήνωνα τον βάζει σε περιπέτειες.

Στο άλλο παιχνίδι Πανελληνίου-ΣΟ Φιλαδελφείας δεν είχαμε νικητή.

Ο Πανελλήνιος δίνει πολύ δύσκολο αγώνα στο Αιγάλεω αυτή τη φορά μάλλον όμως η προσοχή του θα είναι στραμένη στον 5ο γύρο με αντίπαλο τον Παπάγου στην έδρα του.

Παπάγου-Ασπρόπυργος αυτή την Κυριακή χωρίς να γίνονται προγνωστικά για το τελικό αποτέλεσμα. Ίσως ο Παπάγου να χρειάζεται περισσότερο την νίκη αλλά αυτό δεν αρκεί.

Στην Β΄Εθνική το Πρωτάθλημα σημαδεύεται από την απώλεια του Μιχάλη Τριβιζά και τη αποχώρηση της ομάδας του ΣΟ Πετρούπολης.
Στο ντέρμπι κορυφής επεκράτησε ο ΑΣΟΠ Δίας της Άνοιξης και είναι πλέον το φαβορί για την άνοδο στον ΠΟΑ.
Η Ελευσίνα συνέχισε το νικηφόρο σερί της νικώντας και την Εστία. Πάρα το εξαιρετικό ποσοστό που πέτυχε η Εστία στις ανδρικές με 2,5β. δεν τα κατάφερε αφού αυτή τη φορά στις αναπτυξιακές που είναι η δύναμη της είχε αρνητικό αποτέλεσμα με 2,5 στα 6.

Όλα δείχνουν ότι η αναμέτρηση του 9ου και τελευταίου γύρου στις 13/3 ανάμεσα στην Ελευσίνα και την Άνοιξη θα κρίνει την μία από τις δύο πρώτες θέσεις.
Στα υπόλοιπα αποτελέσματα οι Τρείς Αστέρες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη εις βάρος της Αίγλης Παπάγου ενώ η νίκη της Κηφησιάς επί της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης περιέπλεξε τα πράγματα
για το ποιά ομάδα θα ακολουθήσει τον ΣΟ Πετρούπολης στην Γ΄Εθνική.


Στην Γ΄ΕΘνική το Χαλάνδρι πιστεύω ότι δεν θα συναντήσει κανένα πρόβλημα στην διεκδίκηση της ανόδου, κέρδισε και τον Χολαργό ενώ και ο ΣΟ Κορυδαλλού εμφανίζεται ως το επόμενο φαβορί, πολύ ευνοικό το πρόγραμμα αφού φέρνει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στον 9ο και τελευταίο γύρο όπου πιθανόν όλα να έχουν ήδη κριθεί.
Ο ΑΟ Πεύκης δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό ενώ θα δοθεί μεγάλη μάχη ανάμεσα σε αρκετές ομάδες για την αποφυγή της άλλης θέσης που οδηγεί στο τοπικό.



.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ