.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΑ

Το κυριακάτικο πρωινό μας οδήγησε στην Γλυφάδα με αντίπαλο την ομάδα του Ζήνωνα για τον 3ο γύρο του Αττικης Φιλίας.
Η αγχωτική επικράτηση με 4,5 - 3,5 μας διατήρησε στην κορυφή του Α΄ ομίλου, βεβαίως κακώς φτάσαμε σε αυτό το οριακό σκορ αφού δεν έπρεπε να χάσουμε καμία από τις τρείς παρτίδες,
ας όψεται όμως η απροσεξία μας...

Στον ίδιο αγωνιστικό χώρο διεξαγόταν και η αναμέτρηση του Ζήνωνα με τον Πανελλήνιο για τον ΠΟΑ. Το 6-4 υπέρ των φιλοξενούμενων τους έδωσε τους πρώτους βαθμούς στο φετινό Πρωτάθλημα ενώ ταυτόχρονα κράτησε τον Ζήνωνα μακριά από την κορυφή.
Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο 0-3 υπέρ του Πανελληνίου στις γυναικείες-νεάνιδες σε συνδυασμό με το θετικό 1-3 στις ανδρικές.

Είναι συνήθως πάρα πολύ δύσκολο για μία ομάδα να επιστρέψει στο παιχνίδι όταν δέχεται ένα μεγάλο αρνητικό σκόρ σε κάποια κατηγορία (έφηβοι-νεάνιδες) και θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρή στις υπόλοιπες σκακιέρες για να αντιστρέψει το αποτέλεσμα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου η Άνοιξη με τρία στα τρία έχει εξασφαλίσει το ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στην Α΄ εθνική και κατά την γνώμη μου θα είναι η πρωταθλήτρια του ομίλου.
Το Κορωπί εφόσον αγωνιστούν τα κορίτσια του κ. 'Ανδρωνη θα εξασφαλίσει το δεύτερο εισιτήριο.
Από κει και πέρα είναι άγνωστο ποιά ομάδα θα ακολουθήσει αφού οι υπόλοιποι διεκδικητές είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα, έχουμε πολλές ισοπαλίες και τα αποτελέσματα είναι οριακά.
Μεγαλύτερη η αγωνία όμως για εκείνον που θα αποχαιρετήσει την κατηγορία μαζί με τον Ασπρόπυργο που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Στην Β΄Εθνική η φιλική μας Εστία ηττήθηκε στα Λιόσια από το ΔΗΚΕΠ και τα περιθώρια για παραμονή της στένεψαν επικίνδυνα.

Καλή Εβδομάδα

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ