.

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Την τελευταία πενταετία αρκετοί σκακιστές έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα του Πανιωνίου οι περισσότεροι από αυτούς πολύ γνωστά ονόματα.
Όπως και στο παρελθόν η λήξη της μεταγραφικής περιόδου πριν λιγες μέρες έφερε νέα πρόσωπα στην ομάδα μας ενώ ταυτόχρονα αποχαιρετήσαμε αθλητές που αγωνίστηκαν μαζί μας.
Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις η αλλαγή στη σκυτάλη έγινε  για λόγους που δεν αφορούσαν τις άριστες σχέσεις που είχαμε με τους αθλητές αλλά κυρίως οφείλονταν στο καθεστώς των υποσχετικών.

Συνηθίζεται μέσα από αυτές τις γραμμές να στέλνουμε τις ευχαριστίες για την αγωνιστκή προσφορά και την όμορφη συνεργασία που είχαμε.Τα εύσημα σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν συντελώντας στο μέγιστο και στον βαθμό που τους αντιστοιχεί στην περσινή μας εξαιρετική πορεία.
Όλοι ανεξαιρέτως έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και μέσα από το πνεύμα και την ατμόσφαιρα της ομάδος που παραμένει αναλοίωτη όλα αυτά τα χρόνια.

Η προσωπική αναφορά μου ξεκινάει αντίστροφως  ηλικιακά από τον μικρό Σταμάτη Ρούσο,  τον Σπύρο Νικολάου, την Μαντώ Τσούμπα, την Μαριάννα Στεφανίδη και τον Επαμεινώνδα Κουρούση. 
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές  πολλές επιτυχίες όχι μόνο στο σκάκι αλλά και στις υπόλοιπες πτυχές της προσωπικής τους ζωής. Οι εικόνες τους θα μας συνοδεύουν πάντα και η πόρτα του Συλλόγου  στο μέλλον θα είναι ανοικτή για την επιστροφή τους.

                                                               Η ομάδα του 2014


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ