.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Πρωτάθλημα τον Οκτώβριο

Η ΕΣΟ με απόφαση κατόπιν συνεδρίασης του ΔΣ της το απόγευμα της Παρασκευής αποφάσισε την διεξαγωγή του αναβληθέντος Πρωταθληματος της Α΄Εθνικής το χρονικό διάστημα 7-11 Οκτωβρίου.
 Παρά τις αντιρήσεις εκπροσώπων σωματείων αλλά και μελών του ΔΣ για αυτή την επιλογή τελικά με οριακή πλειοψηφία επικράτησαν οι παραπάνω ημερομηνίες αντί των προτεινόμενων μεταξύ 1ης και 9ης Σεπτεβρίου.

Το επιχείρημα ήταν ότι το Πρωτάθλημα δεν έπρεπε να συμπέσει με διεθνές τουρνουά που διοργανώνεται εκείνη την περιόδο και ειδικότερα το τουρνουά της Ρόδου.
Παρότι τόσο εγώ όσο και άλλοι επιχειρηματολογήσαμε για τις πολλές αντικειμενικές δυσκολίες που παρουσίαζει ο Οκτώβριος (Σχολεία, υποχρεώσεις σε φροντιστήρια, πιθανόν μη κατάλληλες καιρικές συνθήκες, εργασιακές υποχρεώσεις), το Πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής τοποθετήθηκε στην ζυγαριά με το συγκεκριμένο τουρνουά και υπερίσχυσε το δεύτερο μέρος.

Κατά την άποψη μας δύο ανισοβαρή θέματα κρίθηκαν το ίδιο, δύο απολύτως διαφορετίκές διοργανώσεις αντιμετωπίστηκαν σαν να είναι ακριβώς το ίδιο και αφού το τουρνουά δεν μπορούσε να μετακινηθεί μετακινήθηκε η Α΄ Εθνική.

Από την συζήτηση που παρακολούθησα και στην οποία συμμετείχα απλώς επιβεβαίωσσα ότι το Πρωτάθλημα για αρκετά μέλη της ΕΣΟ είναι ένα ακόμα τουρνουά που διεξάγεται ανάμεσα στα άλλα και συνδέεται οικονομικά με χορηγίες και τα Νεανικά Πρωταθληματα.
Γι αυτό στριμώχτηκε να χωρέσει κάπου και αυτή την φορά με δύο διπλούς γύρους.
Τίποτα περισσότερο λοιπόν, όποιος θέλει συμετέχει αλλιώς αναπληρώνεται και όσες ομάδες φέρνουν καλούς ξένους για να ανεβάσουν την ποιότητα του Πρωταθλήματος αλλά και της ομάδας τους μάλλον κακώς το κάνουν. 
Αφού επιλέχτηκε ο Οκτώβριος υπήρχε χρόνος να ερωτηθούν και οι υπόλοιπες ομάδες στην διάρκεια της εβδομάδος και ακολούθως να αποφασίσει το ΔΣ αλλά ούτε αυτό έγινε.
Ακούστηκαν και άλλα βέβαια που δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρω.

Αν δεν εκπροσωπούσαμε τον Πανιώνιο ΓΣΣ είναι προφανές ότι δεν υπήρχε λόγος να συμμετέχουμε σε μια τέτοιας αντιμετώπισης  Α΄Εθνική, αλλά ο τερματισμός αυτής της ασύμφορης σχέσης δεν έχει ακόμα αποφασιστεί...





.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ