.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Σ.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-7 & ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΙΛΙΟΝ 10-2

Συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 29/30 το Πρωτ/μα της Β΄Εθνικής, με τον αναβληθέντα αγώνα να ανοίγει την αυλαία το Σάββατο το απόγευμα στην έδρα του ΣΟ Αιγάλεω με την ομώνυμη ομάδα.
Μετά από συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στις 11 το βράδυ (με την νίκη του Κ. Στούμπου επί του Παπακοσμά και ενώ εκέινη τη στιγμή το αποτέλεσμα ήταν 6-5 υπέρ μας) η ομάδα μας πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη με το τελικό 7-5. Το αποτέλεσμα έχει ιδιαίτερη σημασία αφού επιτεύχθηκε απέναντι σε μια παραδοσιακά ισχυρή ομάδα που κάθε χρόνο δίνει το παρών στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α΄Εθνική.
Σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ασφαλώς η συμμετοχή του κοινοτικού μας Σκακιστή Nikolov Momchil στην πρώτη σκακιέρα, η οποία μας επέτρεψε να πετύχουμε στις 5 ανδρικές σκακιέρες επιμέρους σκορ 3.5-1.5 υπέρ μας.
Το εξαιρετικό αποτέλεσμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την άνετη νίκη εις βάρος του Ιλίου με 10-2 που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μας φέρνει μόνους πρώτους επικεφαλής του ομίλου με τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Πέρσι την ίδια περίοδο στην πρώτη μας συμμετοχή στην κατηγορία δίναμε έναν δύσκολο αγώνα για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Φέτος και με βάση την εώς τώρα αγωνιστική μας παρουσία έχουμε πλέον μεγάλες πιθανότητες να καταλάβουμε μία από τις δυο προνομιούχες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στα μπαράζ του Σεπτεμβρίου για την άνοδο στην Ά Εθνική.
Η ομάδα μας είναι καλά προετοιμασμένη με αθλητές που μπορούν και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν αφού κάθε αγώνας από εδώ και πέρα θα είναι ένας μικρός τελικός ανεξαρτήτου δυναμικότητας του αντιπάλου.
Την ερχόμενη Κυριακή για την 4η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον ΣΟ Ζωγράφου με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα μας διατηρήσει επικεφαλής του ομίλου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ vs ΑΙΓΑΛΕΩ
Οι "συμμετέχοντες" γονείς & ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ vs ΙΛΙΟ (ο Nikolov Momchil αριστερά)

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ